• Головна
  • На Одещині домашній тиран систематично знущався над матір’ю
10:53, 25 листопада 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині домашній тиран систематично знущався над матір’ю

На Одещині домашній тиран систематично знущався над матір’ю

Поліцейські повідомили жителю Березівського району про підозру в умисному систематичному вчиненні психологічного та фізичного насильства над старенькою матір’ю. За скоєне домашньому тирану загрожує до двох років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці розповіли, що літня жінка потерпала від сина, з яким проживала разом, переважно, коли він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Раніше судимий за майнові злочини чоловік влаштовував з матір’ю сварки, лаявся на неї, ображав та навіть бив.

Після кожного конфлікту потерпіла зверталася до поліції, і правоохоронці складали відносно кривдника адміністративні матеріали, передбачені за домашнє насильство статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Суд виносив покарання у вигляді штрафів чоловіку, а поліцейські попереджали його про кримінальну відповідальність у разі вчинення повторних протиправних дій.

Втім належних висновків чоловік для себе не зробив. Після повідомлення 77-річної жінки про те, що син вчергове влаштував сварку посеред ночі, поліцейські розпочали провадження за фактом систематичного вчинення домашнього насильства.

"Під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному систематичному вчиненні психологічного та фізичного насильства щодо особи, з якою винний перебуває у сімейних відносинах, що призвело до психічних та фізичних страждань й погіршення якості життя потерпілої", - розповів заступник начальника відділу поліції – начальник слідчого відділу Березівського районного відділу поліції Назарій Кучмій.

Це правопорушення карається громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до двох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...