• Головна
  • На Одещині викрили двох організаторів незаконного переправлення чоловіків через кордон, - ФОТО
12:39, 23 листопада 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині викрили двох організаторів незаконного переправлення чоловіків через кордон, - ФОТО

На Одещині викрили двох організаторів незаконного переправлення чоловіків через кордон, - ФОТО

Одеські поліцейські викрили двох організаторів незаконного переправлення ухилянтів через кордон. За трансфер до Румунії вони просили 6,5 тисяч доларів США. Правопорушникам повідомили про підозру та затримали їх. Тепер чоловікам загрожує до дев’яти років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Одещини. 

Правоохоронці встановили, що двоє жителів Ізмаїльського району розробили план незаконного переправлення за кордон чоловіків, яким тимчасово заборонено виїзд за межі країни.

Підшукавши двох охочих скористатися їхніми послугами, правопорушники пообіцяли їм безперешкодний трансфер до Румунії через пункти пропуску державного кордону за грошову винагороду у розмірі 6,5 тисяч доларів з кожного. 

Чоловіків проконсультували щодо того, як відбуватиметься перетин кордону, взяли з них гроші та повезли на автомобілі до державного кордону. Однак довести злочинний намір до кінця організаторам завадили правоохоронці.

В ході слідчих дій поліцейські вилучили кошти, отримані фігурантами незаконним шляхом, їхні мобільні телефони та документи з підтвердженням протиправної діяльності.

Слідчі слідчого управління обласної поліції під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури повідомили правопорушникам про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України, керівництві такими діями, сприянні їх вчиненню порадами, вказівками, скоєні за попередньою змовою групою осіб з корисливих мотивів. Цей злочин кваліфікується за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до дев'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство триває. Правоохоронці встановлюють повне коло причетних до злочину осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...