• Головна
  • По ціні iPhone: яке авто на Одещині можна купити в бюджеті флагманського смартфону
18:18, 17 листопада 2023 р.
Надійне джерело

По ціні iPhone: яке авто на Одещині можна купити в бюджеті флагманського смартфону

По ціні iPhone: яке авто на Одещині можна купити в бюджеті флагманського смартфону

Продовжуючи постійну автомобільну рубрику, редакція 048.ua вирішила знайти п’ять автомобілів в Одеській області, які продаються по ціні актуального флагманського смартфону компанії Apple.

Нагадаємо, що в даній рубриці ми розповідаємо про бюджетні, цікаві, рідкісні або коштовні автомобілі, які виставлені на продаж на онлай-дошках оголошень і фізично знаходяться у нашому регіоні.

Смартфон, про який йде мова – iPhone 15 Pro Max на 1 терабайт пам'яті. В Україні ціни на такі пристрої стартують з майже 1900 доларів і сягають 2900 доларів. Саме в цьому ціновому діапазоні ми вирішили знайти п'ять автомобілів, які продаються в Одеській області.

Дані з "Є-каталог"

Дані з "Є-каталог"

Зазначимо, що ми розглядали лише авто від 2000 року випуску і молодші.

Також наголосимо, що ми навмисно ігнорували автомобілі марки ВАЗ, оскільки на них сьогодні доволі важко знайти якісні запчастини не за всі гроші світу. Не розглядали й автомобілів марки Daewoo, а саме моделі Lanos, Sens (у тому числі від ЗАЗ), Nubira, Nexia, Matiz, бо хоч це і хороші бюджетні авто, але дуже банальні. Китайських Geely та Chery у добірці також ви не побачите, бо хоч вони часто зовні і виглядають нормально, але більшість цих авто вже буквально гнилі по днищу. У нашому бюджеті іноді з’являються оголошення з продажу Renault або Dacia Logan, але і їх ми ігнорували, оскільки переважна більшість таких варіантів експлуатувалися різними фірмами або у таксі, де водії не дуже жаліють автомобілі, а коли ці авто стають проблемними, вони потрапляють до рук перекупщиків. Ще часто у нашому бюджеті зустрічаються Chevrolet Aveo, але рідко, коли є дійсно хороші варіанти.

Добірка

Відкриває добірку Suzuki Swift 2001 року випуску на 1.3-літровому моторі. В оголошені вказано, що автомобіль обладнаний ГБО, яке вписане у технічний паспорт. Коробка передах механічна. Передній привід.

Зовні машина виглядає добре. По кузову немає видимих дефектів. Салон також у доволі гарному стані.

«Машина технічно справна. На ходу. За час перебування в останнього господаря обслуговувалась регулярно. В ДТП не була. Не фарбувалась. За потреби здійснювався поточний ремонт. Виїжджає рідко», - вказав в описі продавець.

По ціні iPhone: яке авто на Одещині можна купити в бюджеті флагманського смартфону, фото-2

Наступний варіант - це Samsung SM5 2005 року випуску, під капотом якого дволітровий бензиновий двигун. Коробка передач автоматична. Передній привід.

Зовні машина виглядає нормально, хоча є нюанси по ЛКП. Також є питання до люку, який ймовірно протікав і його вирішили загерметизувати, але вийшло це не дуже охайно. Фото салону мало, тому важко оцінити його стан.

«Авто моєї мами. Їздили в місті. Машина на ходу. Служила нам добре і довго. Продаємо по причині переїзду», - написав продавець.

Цікавий факт: станом на 2023 рік 80.1% цієї південнокорейської компанії належить французькій Renault, але рештою володіє та сама компанія Samsung, флагманські смартфони якої конкурують з iPhone.

Окремо зазначимо, що авто Samsung SM5 першого покоління створене на основі моделей 1995 року: Nissan Cefiro і Nissan Maxima. А це означає, що із запчастинами не повинно бути жодних проблем.

По ціні iPhone: яке авто на Одещині можна купити в бюджеті флагманського смартфону, фото-3

На черзі Peugeot 206 2003 року випуску з 1.1-літровим двигуном. Коробка передач механічна. Передній привід.

Зовні машина виглядає нормально, хоча по кузову є дрібні косметичні недоліки. Стан салону оцінити важче, бо сидіння і кермо у чохлах, але торпедо і дверні карти не затерті.

По ціні iPhone: яке авто на Одещині можна купити в бюджеті флагманського смартфону, фото-4

Передостаннє у добірці авто, як і Samsung SM5, є фактично копією іншого авто. Мова йде про китайський SouEast Lioncel, що є аналогом Mitsubishi Lancer. Варіант, який ми знайшли, зійшов з конвеєру у 2007 році. Під капотом встановлено 1.6-літровий двигун. Машину дообладнано ГБО. Коробка передач механічна. Передній привід.

Автор додав не дуже чіткі фото, але навіть по ним можна сказати, що кузов має певні нюанси. Салон на свої роки виглядає добре.

По ціні iPhone: яке авто на Одещині можна купити в бюджеті флагманського смартфону, фото-5

Завершує добірку Smart Fortwo 2001 року випуску з двигуном об’ємом 0.6 л. Коробка перемикання передач: робот. Задній привід.

Зовні машина виглядає добре. Весь пластик цілий. Салон також у дуже гарному стані.

Зазначимо, що матеріал створено виключно в інформаційних цілях, тому ми не рекомендуємо купувати автомобілів, які потрапили у нашому добірку, а лише показуємо ситуацію на ринку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...