• Головна
  • Ввезли з Перу через Одеський порт кокаїн для продажу: іноземних наркоконтрабандистів засудили до 11 років ув’язнення
13:14, 17 листопада 2023 р.

Ввезли з Перу через Одеський порт кокаїн для продажу: іноземних наркоконтрабандистів засудили до 11 років ув’язнення

Ввезли з Перу через Одеський порт кокаїн для продажу: іноземних наркоконтрабандистів засудили до 11 років ув’язнення

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Одеської обласної прокуратури чотирьох громадян Держави Ізраїль визнали винними та засудили за контрабанду наркотичних засобів.

Про це повідомили у прокуратурі.

Вироком суду двом громадянам призначено покарання – 11 років позбавлення волі, двом іншим – 11 років 6 місяців та 11 років 3 місяці позбавлення волі. До усіх засуджених застосовано додаткове покарання – конфіскація майна.

Прокурори у суді довели, що наприкінці серпня 2020 року іноземці перемістили, з приховуванням від митного контролю, наркотичний засіб в одному із контейнерів через Одеський морський торгівельний порт.

Наркотик прибув з Республіки Перу у контейнері всередині конструкцій верстату, розфасований у 114 брикетах, більшість з яких мають своє фірмове маркування у вигляді літер та цифр, що вказує на його приналежність до певного наркосиндикату. Ділків затримали під час вилучення кокаїну з конструктивних порожнин верстату.

Згідно з висновком експертизи, вилучена з місця події спресована речовина білого кольору загальною масою 114520 г у 114 брикетах містить наркотичний засіб – кокаїн. Загальний кількісний вміст кокаїну в спресованій речовині білого кольору становить понад 80679 грам.

Ввезли з Перу через Одеський порт кокаїн для продажу: іноземних наркоконтрабандистів засудили до 11 років ув’язнення , фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #порт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...