• Головна
  • Інспектор Одеського рибпатруля на хабарях щомісячно "заробляв" до 360 тисяч гривень, - ФОТО
10:33, 9 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Інспектор Одеського рибпатруля на хабарях щомісячно "заробляв" до 360 тисяч гривень, - ФОТО

Інспектор Одеського рибпатруля на хабарях щомісячно "заробляв" до 360 тисяч гривень, - ФОТО

Громадського інспектора Одеського рибпатруля викрито на корупції. Він чинив щомісячні побори з рибалок на Дністровському лимані. Схема приносила йому щомісячний прибуток у вигляді 360 000 гривень.

Про це повідомили в Одеській обласній прокуратурі.

За даними слідства, інспектор одержав 22 000 грн хабаря за вирішення питання про непритягнення фізичної особи до адміністративної відповідальності за незаконний вилов водних живих ресурсів у Дністровському лимані на території Білгород-Дністровського району.

Встановлено, що ділок налагодив злочинну схему з систематичного одержання хабарів від рибалок у розмірі 4 000 грн на тиждень за вилов риби та 2 000 грн за вилов ракоподібних.

За ці кошти він обіцяв забезпечити безперешкодну риболовлю та запевняв у своїй спроможності, при необхідності, вирішити будь-яке питання з інспекторами рибоохорони, службовими особами Нижньодністровського національного природного парку та Державної екоінспекції.

Загалом сума місячного неправомірного прибутку громадського інспектора "за кришування" незаконного вилову живих біоресурсів на Дністровському лимані сягала до 360 000 гривень.

Правоохоронці затримали чоловіка безпосередньо після одержання чергового траншу.

Наразі затриманому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369-2 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...