• Головна
  • На Одещині "художник" виготовляв фальшиві купюри, - ФОТО
17:06, 1 листопада 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині "художник" виготовляв фальшиві купюри, - ФОТО

На Одещині "художник" виготовляв фальшиві купюри, - ФОТО

Правоохоронці Одещини затримали "художника", який спеціалізувався на виготовленні банкноти номіналом 500 грн. Підробки він продавав по 150 грн. Поліцейські затримали правопорушника під час збуту однієї з партій фальшивих грошей.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Правоохоронці розповіли, що 43-річний житель Арцизу власноруч виготовляв підроблені банкноти номіналом 500 гривень. Їх він оцінював у 150 гривень за одну фальшиву купюру. Правопорушник роздруковував дві сторони купюри, склеював їх, а потім фломастерами й олівцями доводив банкноту до "товарного" вигляду.

Прпвоохоронці затримали ділка одразу після продажу підроблених 47-х 500-гривенивих купюр. Загалом в ході оперативної роботи задокументовано збут 75 тисяч фальшивих гривень.

За місцем проживання чоловіка правоохоронці вилучили ноутбуки, чорнила, краску, клей, кольорові олівці, лезо, саморобний пристрій з ультрафіолетовою стрічкою для перевірки купюр, експериментальні зразки підроблених купюр номіналом 500 грн, факсимільний папір, чорнові записи.

Наразі затриманому повідомили про підозру у виготовленні, зберіганні, придбанні, перевезенні, пересиланні, ввезенні в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...