• Головна
  • На Одещині у двох "бізнесменів" правоохоронці вилучили фальсифіковані сигарети та алкоголь на 1,4 млн грн
11:48, 20 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині у двох "бізнесменів" правоохоронці вилучили фальсифіковані сигарети та алкоголь на 1,4 млн грн

На Одещині у двох "бізнесменів" правоохоронці вилучили фальсифіковані сигарети та алкоголь на 1,4 млн грн

Детективи Бюро економічної безпеки в Одеській області припинили незаконну діяльність двох бізнесменів, які виготовляли та продавали алкогольні напої і сигарети. Правоохоронці вилучили фальсифікованого товару на 1,4 млн грн.

Про це повідомила пресслужба відомства. 

В БЕБ розповіли, що двоє чоловіків в Ізмаїлі та Татарбунарах зберігали товари у гаражах за місцем проживання. Алкоголь під виглядом коньяку та бренді відправляли покупцям, користуючись послугами однієї зі служб доставки. Реалізовували алкогольні напої та тютюнові вироби за допомогою інтернет-дошки оголошень ОЛХ та у місцевому магазині.

"За результатами проведення 7 обшуків співробітники Теруправління вилучили понад 1,3 тис. літрів спирту, насоси, шланги та фільтри, що використовувались для розливу готової продукції, горілку в пляшках різного об’єму, майже 3 тисячі пачок сигарет без марок акцизного податку, пусті ємності об'ємом по 1 тис. та 200 літрів. Також детективи вилучили кошти отримані від незаконної діяльності. Орієнтовна вартість вилучених товарів становить 1,4 млн грн.

Зразки готової алкогольної продукції та тютюнових виробів відібрано для проведення експертного дослідження. Наразі слідство триває, встановлюється повне коло причетних до незаконної діяльності осіб", - йдеться у повідомленні. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...