• Головна
  • На Одещині браконьєр завдав державі збитків на понад 330 тисяч гривень, - ФОТО
10:41, 20 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині браконьєр завдав державі збитків на понад 330 тисяч гривень, - ФОТО

На Одещині браконьєр завдав державі збитків на понад 330 тисяч гривень, - ФОТО

Поліцейські повідомили про підозру жителю Білгород-Дністровського району у незаконному зайнятті рибним промислом. Своїми діями правопорушник завдав державі збитків на суму понад 330 тисяч гривень. За скоєне йому загрожує покарання штрафом або обмеженням волі.

Про це повідомили у пресслужбі поліції. 

Співробітники сектору водної поліції та морської охорони на березі озера Джаншейське викрили у зайнятті незаконним рибним промислом 37-річного жителя села Приморське Лиманської територіальної громади.

"Чоловік, не маючи відповідного дозволу, виловив забороненим знаряддям лову 140 одиниць різних видів риби, серед яких сазани, карасі та плітки.

Поліцейські вилучили у правопорушника чотири риболовні сітки та незаконний улов. На час слідства знаряддя лову помістили у кімнату зберігання речових доказів територіального підрозділу поліції, а водні біоресурси передали на зберігання до приватного підприємства "КЛЕСТ ЛТД", - йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці розповіли, що за результатами проведеної інженерно-екологічної експертизи, сума завданих правопорушником державі збитків, в особі Національного природного парку "Тузлівські лимани", сягнула понад 330 тисяч гривень.

"За наявності достатніх доказів, дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у незаконному зайнятті рибним промислом, що заподіяло істотну шкоду. Цей злочин передбачений частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання у вигляді штрафу в розмірі від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 17000 до 51000 гривень, або обмеження волі на строк до трьох років", – прокоментував тимчасово виконувач обов’язків начальника відділення поліції №2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...