• Головна
  • На Одещині двоє молодиків торгували особливо небезпечними наркотиками, - ФОТО
13:17, 17 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині двоє молодиків торгували особливо небезпечними наркотиками, - ФОТО

На Одещині двоє молодиків торгували особливо небезпечними наркотиками, - ФОТО

На Одещині аравоохоронці припинили діяльність злочинної групи, яка займалася незаконним збутом особливо небезпечних наркотиків. Фігурантам поліцейські повідомили про підозру за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Двоє жителів Одещини 18-ти та 26-ти років, за інформацією правоохоронців, налагодили канал незаконного придбання та збуту канабісу, який відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 06.05.2000 № 770 "Про затвердження перелік наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів", відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено.

Для збуту наркотику зловмисники використовували послуги одного з поштових операторів та отримували обумовлену суму грошей за "товар" від покупця на банківські картки. Також наркотичні засоби фігуранти реалізовували при безпосередній зустрічі з "клієнтами" та отримували готівку на руки.

Так, поліцейські затримали обох правопорушників одразу після збуту червової партії "товару". На місці у них вилучили майже 50 грамів наркотичного зілля та 11 тисяч гривень, отримані за його реалізацію.

"За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі поліції повідомили фігурантам про підозру у придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечного наркотичного засобу, зокрема повторно, за попередньою змовою групою осіб. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України і крається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром 460 тисяч гривень кожному. Досудове розслідування триває. Слідчі встановлюють повне коло осіб, які причетні до даного наркозлочину", - повідомила начальник відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого управління ГУНП в Одеській області Віоріка Фінікова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...