• Головна
  • В Одесі власницю крамниці викрили нелегальному продажі алкоголю
14:20, 22 вересня 2023 р.

В Одесі власницю крамниці викрили нелегальному продажі алкоголю

В Одесі власницю крамниці викрили нелегальному продажі алкоголю

Одеську підприємицю викрили у порушенні правил реалізації алкогольних напоїв.

Про це повідомили у поліції.

У своєму продуктовому магазині на проспекті Небесної сотні жінка торгувала алкоголем, не маючи ліцензії на провадження цього виду господарської діяльності. Правоохоронці вилучили незаконний товар у правопорушниці і склали відносно неї адміністративний протокол. Їй загрожує чималий штраф.

Задокументували протиправну діяльність 45-річної власниці торгового закладу працівники відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 під час забезпечення правопорядку на вулицях міста та перевірки дотримання громадянами норм чинного законодавства й обмежень, обумовлених введенням правового режиму воєнного стану.

Правоохоронці вилучили з магазину правопорушниці майже 800 літрів алкоголю на суму більше 68 тисяч гривень, а відносно неї самої склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За порушення порядку провадження господарської діяльності, а саме без одержання ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності, жінці загрожує штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 17000 до 34000 гривень, з конфіскацією продукції чи без такої.

Адміністративні матеріали будуть скеровані до суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...