• Головна
  • Підтяжка грудей: що важливо знати перед операцією
Новини компаній
09:00, 25 вересня 2023 р.

Підтяжка грудей: що важливо знати перед операцією

Новини компаній

З опущенням молочних залоз, також відомим як птоз, стикаються жінки різного віку. Це може бути пов'язано з віковими змінами, вагітністю та годуванням грудьми або з раптовою втратою ваги. Впоратися з цією проблемою допоможе підтяжка грудей.

Підтяжка грудей без імплантів передбачає видалення надлишків шкіри молочних залоз, переміщення соска й ареоли в більш високе положення, надання залозі більш естетичної форми. У разі проведення підтяжки грудей з використанням імплантатів можна домогтися не тільки поліпшення форми залози, а також і збільшити її об'єм. Таке втручання є технічно більш складним і тривалим, але дає більш яскравий естетичний ефект.

Підтяжка грудей: що важливо знати перед операцією, фото-1

Оскільки корекція форми грудей — це серйозна хірургічна процедура, перш ніж погоджуватися, необхідно врахувати низку важливих аспектів:

  • Кваліфікація хірурга. Переконайтеся, що ваш хірург має відповідний досвід проведення мастопексії. Перш ніж звертатися до фахівця, ознайомтеся з його професійною репутацією та портфоліо робіт.
  • Ціна мастопексії. Пам'ятайте, низька ціна не завжди є показником якості. Під час вибору пластичного хірурга слід насамперед звертати увагу на його досвід.
  • Консультація. Перед операцією обов'язково має відбутися консультація, де ви зможете дізнатися не тільки вартість підтяжки грудей, а й можливі ризики, а також детально обговорити ваші цілі та очікування від процедури.
  • Ризики та обмеження. Розгляньте всі можливі ризики, пов'язані з операцією, такі як кровотеча, інфекції, втрата чутливості в грудях та інші.
  • Підготовка до операції. Дотримуйтесь усіх рекомендацій хірурга щодо підготовки до мастопексії, включно з обмеженнями в прийнятті їжі та рідини перед операцією, відмовою від алкоголю та куріння.
  • Післяопераційний період. Врахуйте, що після операції вам буде потрібно суворо дотримуватися рекомендацій хірурга щодо догляду за грудьми, приймання ліків і обмеження фізичної активності, а також носити спеціальну компресійну білизну.
  • Відновлення. Не забувайте, що відновлення після мастопексії займає деякий час. Зазвичай формування остаточної форми залоз завершується через 3-4 місяці після підтяжки грудей. Тому будьте терплячими та дотримуйтесь рекомендацій хірурга, щоб досягти оптимальних результатів.
Підтяжка грудей: що важливо знати перед операцією, фото-2

Підтяжка грудей у клініці Цертус

Цертус — провідна клініка пластичної хірургії в Києві, де працюють досвідчені професіонали. Лікарі клініки використовують сучасні підходи та протоколи в пластичній хірургії та анестезіології.

Перед операцією проводять консультацію, де оцінюють зміни залоз та ступінь їхньої вираженості, а також підбирають оптимальну техніку хірургічного втручання. Під час розмови лікар також призначає загальноклінічні аналізи, мамографію і, за необхідності, інші діагностичні заходи. На консультації ви також зможете задати лікарю питання, які вас цікавлять, наприклад, скільки коштує підтягнути груди або як довго триватиме реабілітація.

Після детальної консультації на пацієнта чекає безпосередньо проведення операції з підтяжки грудей, яке проходить на найвищому рівні, адже в клініці Цертус є все необхідне для проведення якісних операцій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
21:19, 6 травня
live comments feed...