• Головна
  • Обікрали магазин та приватний будинок: двом жителям Одещини повідомили про підозру
16:06, 18 вересня 2023 р.

Обікрали магазин та приватний будинок: двом жителям Одещини повідомили про підозру

Обікрали магазин та приватний будинок: двом жителям Одещини повідомили про підозру

Поліцейські повідомили про підозру двом жителям Березівщини у скоєнні крадіжок. За таємне викрадення чужого майна обом фігурантам загрожує позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції.

45-річна жителька Березівської ОТГ завітала до магазину в районному центрі, взяла жіночий гаманець, бальзам для губ, сережки та каблучку з недорогоцінного металу, поклала все у сумку та, не розрахувавшись за товар, пішла геть. Поліцейські викрили правопорушницю і вилучили у неї викрадені речі загальною вартістю майже 600 гривень. Також правоохоронці з’ясували, що фігурантка має непогашену судимість за скоєння аналогічного злочину.

А от 37-річний житель Миколаївської ОТГ обікрав будинок односельців. Він вночі проник на територію домоволодіння, в якому тривалий час ніхто не проживав, пошкодив навісні замки на вхідних дверях гаража, кухні й будинку та викрав звідти надувний басейн, алюмінієвий посуд, радіоприймач, машинку для стрижки та два дитячі біговели. Сума завданого матеріального збитку 62-річній власниці майна склала майже 6000 гривень. Поліцейські оперативно розшукали правопорушника, коли той саме йшов продавати викрадене. Усі речі у нього вилучили та повернули власниці.

«Зібравши в ході досудового розслідування достатньо доказів, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, зокрема вчиненій повторно та поєднаній з проникненням у приміщення. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Слідчі дії тривають», - зазначив т.в.о. заступника начальника – начальник слідчого відділу Березівського районного відділу поліції Назарій Кучмій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...