• Головна
  • ВАЗ виїхав на зустрічку та врізався у мікроавтобус: на трасі Одеса-Рені сталася смертельна ДТП
12:45, 15 вересня 2023 р.

ВАЗ виїхав на зустрічку та врізався у мікроавтобус: на трасі Одеса-Рені сталася смертельна ДТП

ВАЗ виїхав на зустрічку та врізався у мікроавтобус: на трасі Одеса-Рені сталася смертельна ДТП

Одна людина загинула, ще одна – госпіталізована унаслідок зіткнення легковика з мікроавтобусом на Одещині. Автопригода сталася сьогодні, 15 вересня, близько восьмої години ранку поблизу міста Татарбунари.

Про це повідомили у поліції.

Попередньо поліцейські встановили, що 24-річна жителька Татарбунар, рухаючись трасою Одеса – Рені за кермом автомобіля «ВАЗ 2107», на заокругленій ділянці дороги не впоралася з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху, та допустила зіткнення з мікроавтобусом «Peugeot Boxer» під керуванням 58-річного одесита.

Унаслідок ДТП 37-річний житель Рені, який перебував на пасажирському сидінні легковика, загинув на місці, а кермувальницю госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Водій мікроавтобуса не постраждав. Його перевірили на стан сп’яніння – він був тверезим.

«На місці події працювали слідчі відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції та співробітники ДСНС. Відомості поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Триває слідство», - прокоментував подію начальник територіального підрозділу поліції Віктор Дудка.

ВАЗ виїхав на зустрічку та врізався у мікроавтобус: на трасі Одеса-Рені сталася смертельна ДТП, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...