• Головна
  • На Одещині в результаті ДТП постраждала дитина, вона у комі
15:50, 14 вересня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині в результаті ДТП постраждала дитина, вона у комі

На Одещині в результаті ДТП постраждала дитина, вона у комі

Автопригода сталася вчора, 13 вересня, близько п’ятої години вечора в межах села Кароліно-Бугаз.

Повідомляє поліція області

Поліцейські попередньо встановили, що 52-річний одесит, керуючи автомобілем «Kia Sorento» допустив зіткнення з мопедом «Suzuki» під керуванням 13-річного місцевого жителя, який рухався попереду в попутному напрямку.

Унаслідок ДТП неповнолітнього хлопця медики госпіталізували до місцевої лікарні у стані коми з травмами та забоями голови й тулуба.

Водій позашляховика не постраждав. Його перевірили на стан сп’яніння – він був тверезим.

«На місці автопригоди працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. Поліцейські внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого кримінального провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідчі дії тривають, поліцейські встановлюють повні обставини події», - прокоментував подію начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...