• Головна
  • В Одесі працює філія Групи компаній «TDC»: повний цикл виготовлення власної спецтехніки в Україні!
Новини компаній
11:00, 13 вересня 2023 р.

В Одесі працює філія Групи компаній «TDC»: повний цикл виготовлення власної спецтехніки в Україні!

Новини компаній

Спеціальна техніка є незамінною для розвитку та підтримки нашого міста. Ці потужні машини відіграють важливу роль у відбудові будівель, ремонті доріг в Одесі, а також у збереженні неповторного культурного спадку.

Ми зазвичай бачимо на будівельних майданчиках різні види спецтехніки від іноземних корпорацій, але Україна також може пишатися власним виробником! У нас в країні вже більше двадцяти років працює Група компаній «TDC», що спеціалізується в галузі виготовлення та продажу власної спецтехніки, а також здійснює ремонти та постачання запасних частин.

В Одесі працює філія Групи компаній «TDC»: повний цикл виготовлення власної спецтехніки в Україні!, фото-1

Щодо власного виробництво, то це і навантажувачі з бортовим поворотом, телескопічні та фронтальні навантажувачів, а також навісне обладнання для них. Ці моделі спецтехніки допомагають в будівництві, перевезенні великих вантажів, ремонті доріг.

Клієнти все частіше починають віддавати перевагу українському виробнику, купляючи не закордонні навантажувачі від Bobcat або Volvo, а спецтехніку від Групи компаній «TDC», так як її моделі не поступаються зарубіжним аналогам.

Заслуговують увагу такі навантажувачі з бортовим поворотам, як TDC 1201, TDC 1202, TDC 901 та телескопічні навантажувачі TDC 501. Вони легкі та ефективні в експлуатації, прості в техобслуговуванні, невибагливі щодо витрати палива.

Щодо великогабаритних моделей, компанія має серію власних фронтальних навантажувачів TDC HK 632, TDC НК 319, TDC НК 530 та інших. Це потужні машини з сильними внутрішніми та зовнішніми характеристиками, які готові до виконання кар'єрних та землерийних робіт будь-якої складності.

Важливо зазначити, що навісне обладнання виробляється як раз під ці машини з урахуванням усіх деталей, а це і ковші, вила палетні, щітки, корчувачі пнів та інші. Також вони підійдуть не тільки на спецтехніку власного виробництво, а і на техніку інших виробників (як наприклад – на фронтальні навантажувачі від SDLG).

Якщо потрібна певна спецтехніка, яка не виготовляється тут на місці, Група компаній «TDC» може запропонувати послугу з продажу спецтехніки інших всесвітньо відомих виробників. Каталог дуже великий – від автобусів, автогрейдерів, бульдозерів і до мульчерів та дизельних генераторів різних брендів. Група компаній «TDC» являється офіційним дилером чеської компанії TATRA, завдяки чому клієнти можуть придбати самоскиди та тягачі цього бренду. Разом з цим існує можливість взяти спецтехніку в лізинг.

Центральний офіс компанії розташований у Київській області в Броварах. Також у Групи компаній «TDC» є філії у різних регіонах України, включаючи Одесу.

В Одесі працює філія Групи компаній «TDC»: повний цикл виготовлення власної спецтехніки в Україні!, фото-2

На початку своєї діяльності компанія спеціалізувалась на продажі запасних частин і ремонті спецтехніки. Ці послуги TDC може запропонувати і зараз, особливо, маючи такий великий досвід в цій сфері.

Клієнт має можливість замовити ремонт спецтехніки, відновлення вузлів та агрегатів, ремонт КПП, гідравліки та двигунів. Компанією проводиться ремонт різних видів техніки, незалежно від складності та масштабів поломки.

В Одесі працює філія Групи компаній «TDC»: повний цикл виготовлення власної спецтехніки в Україні!, фото-3

Заміна витратних матеріалів і запасних частин є необхідною процедурою у будь-якому процесі. Каталог запчастин Групи компаній «TDC» постійно розширюється, він включає в себе запасні частини і деталі для більшості видів спецтехніки, включаючи такі відомі бренди, як: SDLG, XCMG, Shantui, LiuGong, TOTA, SEM, Xiagong, XGMA, Longgong, Chenggong, Yutong, Lonking, CDM, Petronick, Shehwa, HBXG, Hyundai, New Holland, CNH, Changlin, Lingong, Foton, YTO, Sany, Luqing, SHACMAN, Shaanxi, DongFeng, Zhong Tong, Zoomlion, JCB, Volvo, Case, Komatsu, CAT, Hyundai, Hitachi, Atlas, Demag, Doosan, Terex, Caterpillar, New Holland, Dynapac, HAMM, Bomag, Dressta, Sennebogen, Vogele, Wirtgen, JLG, Liebherr, Titan, Fendt, Deutz-Fahr, Claas, Matrot, John Deere, Manitou, Madrog, StalowaWola, Hidromek, Bobcat, Apache, Ammann, Kubota, Robex, Casagrande, Mecalac, Linde, Landidni та багато інших. Тож, клієнт точно знайде потрібні йому запчастини.

В сучасних реаліях дуже важливо підтримувати вітчизняне виробництво, особливо коли мова йде про якісну продукцію. Група компаній «TDC» є прикладом наполегливості, творчості та бажання досягати нових вершин та інновацій для України та її народу. Сильний вітчизняний бренд – це запорука побудови сильної країни!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...