• Головна
  • В Одеській мерії прокоментували ситуацію щодо виділення коштів на Київський районний суд
12:49, 8 вересня 2023 р.
Надійне джерело

В Одеській мерії прокоментували ситуацію щодо виділення коштів на Київський районний суд

В Одеській мерії прокоментували ситуацію щодо виділення коштів на Київський районний суд

Заступник Одеського міського голови Олександр Філатов прокоментував ситуацію щодо виділення коштів на Київський районний суд.

Про це повідомили у міськраді 

За словами заступника міського голови виділено 10 млн гривень, а не 106, як кажуть активісти.

"106 млн грн - це вартість всього проєкту, який розпочато ще до війни, з кількома складовими, більшість з яких зараз не на часі й не планується до реалізації.10 млн грн підуть виключно на прибудову приміщення Київського райсуду для перебування затриманих і правоохоронців, що їх супроводжують", - прокоментував Філатов.

Як зауважив заступник кошти спрямовуються не для судів чи покращення умов їхньої роботи. А для громадян, по яких ще не винесено вирок, та правоохоронців, які їх супроводжують. Та вартість квадратного метра будівництва цього приміщення - близько 690 дол. за кв.м.

"Під час останньої ревізії одеських судів представниця Уповноваженого ВРУ з прав людини констатувала невідповідність цих приміщень правилам утримання людей. Наголошую ще раз: тисяч ще не засуджених одеситів!Особливо наголошую: цей суд під час війни працює зі спеціальними службами і військовими, для яких необхідні взагалі особливі умови з погляду безпеки", - сказав Філатов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...