• Головна
  • "Наразі бюджет міста повністю орієнтовано на боротьбу з ворогом": в Одесі пройшла нарада мерії з військовими
12:43, 7 вересня 2023 р.

"Наразі бюджет міста повністю орієнтовано на боротьбу з ворогом": в Одесі пройшла нарада мерії з військовими

"Наразі бюджет міста повністю орієнтовано на боротьбу з ворогом": в Одесі пройшла нарада мерії з військовими

В Одесі відбулася робоча зустріч із представниками Збройних Сил України, військових та правоохоронних формувань. На ній говорили про потреби та запити захисників.

Про це повідомили у мерії.

За словами Геннадія Труханова, наразі бюджет міста повністю орієнтовано на боротьбу з ворогом. Постійно збільшується фінансування відповідних програм, допомога міжнародних партнерів також спрямовується для забезпечення потреб армії.

Під час зустрічі міський голова розповів про останні бюджетні видатки, їх обсяги та напрямки. Також відбулось обговорення планів подальшої співпраці - зокрема в частині придбання дронів за міські кошти.

"Бюджетна політика міста і надалі будуватиметься, виходячи з запитів ЗСУ, які мають бути забезпечені першочергово, адже це питання життя та свободи кожного одесита", - наголосив Геннадій Труханов.

Нагадаємо, одесити незадоволені тим, як міськрада розпоряджається бюджетними коштами. Зокрема, люди обурені тендерами на ремонт будівель театру та суду. Громадські активісти та волонтери провели низку мітингів бід мерією, на яких закликали виділяти гроші на ЗСУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...