• Головна
  • В Одеській області сталися дві смертельні ДТП: в обох аваріях загинули велосипедисти
17:35, 2 вересня 2023 р.

В Одеській області сталися дві смертельні ДТП: в обох аваріях загинули велосипедисти

В Одеській області сталися дві смертельні ДТП: в обох аваріях загинули велосипедисти

Поліцейські розслідують обставини двох смертельних ДТП у Білгород-Дністровському районі. Обидві автопригоди сталися вчора, 1 вересня, ввечері у місті Татарбунари та селі Струмок Татарбунарської міської громади.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Попередньо встановлено, що у місті Татарбунари, 28-річний водій «ВАЗу» здійснив наїзд на місцеву 66-річну жінку, коли вона їхала на велосипеді у зустрічному напрямку і виїхала на смугу руху, по якій їхав автомобіль. З місця ДТП велосипедистку каретою швидкої допомоги доставили до лікарні, де згодом від отриманих травм вона померла.

А у селі Струмок, як попередньо встановили правоохоронці, 21-річний водій автомобіля «ВАЗ» виїхавши на узбіччя, наїхав на місцевого 52-річного чоловіка, який рухався на велосипеді у попутному напрямку вздовж дороги. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезими.

На місці подій працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та співробітники територіального підрозділу поліції. Відомості правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках кримінальних проваджень правоохоронці влучили транспортні засоби та призначили низку експертиз.

Слідство триває. Правоохоронці встановлюють повні обставини автотранспортних пригод.

В Одеській області сталися дві смертельні ДТП: в обох аваріях загинули велосипедисти, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...