• Головна
  • Магнітні треки та світлодіодне освітлення: що це, як купити LED-освітлення від виробника
Новини компаній
12:00, 27 серпня 2023 р.

Магнітні треки та світлодіодне освітлення: що це, як купити LED-освітлення від виробника

Новини компаній

Трекові LED-світильники (споти) – це освітлювальні прибори, які встановлюються на магнітній шині. На сьогоднішній день це, напевне, оптимальний варіант для освітлення дому, квартири, офісу, шоуруму або іншого приміщення, так як магнітний трек дозволяє встановлювати будь-яку кількість світильників, а їх число обмежується лише довжиною шини та потужністю блока живлення. При цьому можна встановлювати споти різних моделей, потужностей, кольорів, дизайнів. І робиться це дуже просто, для цього не потрібно мати особливих навиків – лише встановлюєте світильник на трек і легким рухом закріплюєте, повернувши контакти.

В цій статті ми розкажемо, де ви можете купити трекові світильники від виробника в Україні за вигідною ціною – це наш топ-5 інтернет-магазинів з сучасним освітленням для дому та офісу.

Світлодіодні світильники від Barvanor.Expert

Світлодіодні світильники від Barvanor.Expert

Магнітні треки та LED-світильники: де купити освітлення від виробника

Barvanor

Перший номер нашого списку – український виробник магнітних треків та трекових світильників на будь-який смак. Продукція цієї компанії також добре відома за кордоном. Окрім освітлення, у Barvanor ви можете замовити системи керування освітленням від виробника і світлотехнічний розрахунок. До вашої уваги як серійні світильники, так і освітлення під замовлення за індивідуальними побажаннями.

Nowodvorski

Це польський бренд, що пропонує трекові системи від виробника, в тому числі і в Україні. На сайті компанії ви можете замовити стильні та недорогі трекові світильники (стельові, підвісні) і магнітні шини з доставкою, обравши товар з каталогу. Вся продукція сертифікована та відповідає європейським стандартам якості та безпеки.

PROlum

PROlum – це трекові світильники оптом та вроздріб за цінами виробника. Великий вибір моделей, кольорів – все це ви знайдете в каталозі на сайті компанії. Шини, які пропонує бренд, можна різати де завгодно, що дозволяє створювати композиції будь-яких конфігурацій, а керування освітленням зі смартфону робить процес більш комфортним.

QUANTULA

Компанія працює на ринку освітлення для роздрібної торгівлі понад 10 років і знає все про його переваги та можливості. В асортименті наявні трекові, лінійні, підвісні та вбудовані світильники різної потужності, кольору та дизайну. У виробництві світильників даний бренд використовує комплектуючі таких всесвітньо відомих виробників як Phillips, OSRAM та Samsung.

Volton

Виробник LED-освітлення для дому, офісу, підприємств, компанія надає офіційну гарантію та післягарантійне обслуговування продукції власного виробництва. Компанія працює виключно з перевіреними постачальниками, що дозволяє пропонувати клієнтам продукцію високої якості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...