• Головна
  • Пасажирські перевезення з гарячих точок України з AlexTour – надійний перевізник, якому варто довіряти
Новини компаній
15:00, 24 серпня 2023 р.

Пасажирські перевезення з гарячих точок України з AlexTour – надійний перевізник, якому варто довіряти

Новини компаній
Пасажирські перевезення з гарячих точок України з AlexTour – надійний перевізник, якому варто довіряти, фото-1

У 2023 році запланувати поїздку заздалегідь, особливо якщо йдеться про прифронтові регіони країни, вкрай складно. З AlexTour Ви зможете швидко дістатися з Донецької області до Одеси та інших міст України, навіть не купуючи квиток за тиждень – організувати поїздку можна протягом кількох годин, як і забронювати місце у комфортабельному автобусі. Досвідчені водії, високий сервіс, адекватні ціни - далеко не повний перелік переваг компанії-перевізника. 

За 10 років роботи компанії вдалося сформувати не лише велику клієнтську базу, а й заробити авторитет клієнтів та конкурентів. Для замовлення свого автобуса та організації безпечної поїздки переходьте за посиланням на офіційний сайт компанії AlexTour http://alextour.pro, бронюйте місця по телефону +380975175184 або на сайті. Менеджери допоможуть підібрати оптимальний маршрут у випадку, якщо Ви здійснюєте таку поїздку вперше, нададуть відповідь на всі питання оперативно і компетентно. 


Чому варто довіряти AlexTour?

Компанія AlexTour здійснює регулярні перевезення з Мирнограду, Курахово, Покровська, Костянтинівки, Дружківки, Краматорська, Слов’янська до Одеси та у зворотному напрямку, а значить – точно знає, як довести пасажирів максимально безпечно та комфортно, дотримуючись усіх побажань. З Одеси відправлення відбувається щоденно о 6:00, 7:00, 21:30, зі Слов'янська також кожного дня о 6:00, 8:00, 16:00. Час прибуття та відправлення пасажирів розрахований таким чином, аби Ви прибули до місця призначення до комендантської години, яка в Донецькій області починається о 21:00.

Звертаючись до компанії, Ви зможете розраховувати на:

1.Підбір автомобіля, часу поїздки та інших аспектів, залежно від потреб клієнта.

2.Максимальний комфорт під час подорожі завдяки значному автопарку та наявності мікроавтобусів різної місткості.

3. Справний технічний стан машин – жодних поломок у дорозі не буде, оскільки перед кожною поїздкою авто проходять сервісне обслуговування та виїжджають до клієнтів виключно у справному стані.

4.Адекватну вартість – Ви не переплачуватимете за сумнівні послуги, всі ціни повністю прозорі та відповідають типу поїздки, яку Ви замовляєте.

5. Професійність водія – такі складні поїздки, які передбачають перевезення людей з Донецької області, здійснюються професіоналами екстра класу, які ідеально знають маршрут та готові вирішити будь-яку складну ситуацію.

Пасажирські перевезення з гарячих точок України з AlexTour – надійний перевізник, якому варто довіряти, фото-2

Відгуки постійних клієнтів говорять яскравіше за слова – з ними легко ознайомитися на офіційному сайті компанії. Там же Ви можете поставити запитання щодо поїздки та дізнатися більше інформації про перевізника, ціни на послуги та інші цікаві для Вас аспекти.

https://alextour.pro

Забронювати 097 517 518 4

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...