• Головна
  • Суд Одеси заочно засудив бойовика "ДНР" на 14 років
14:32, 24 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Суд Одеси заочно засудив бойовика "ДНР" на 14 років

Суд Одеси заочно засудив бойовика "ДНР" на 14 років

Приморський районний суд Одеси заочно засудив бойовика терористичної організації «днр» до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Повідомляє СБУ

За даними слідства, активіст антиукраїнського руху «Одеська дружина, імперіалісти», на початку травня 2014 року з особистих ідеологічних переконань добровільно приєднався до лав терористичної організації «днр». Чоловік під позивним «Одеса» проходив службу в складі незаконного збройного формування «Народное ополчение Донбаса» у піхоті, а в подальшому у розвідувальних підрозділах,.

В лавах незаконного збройного формування він брав участь у бойових діях проти військовослужбовців Збройних Сил України поблизу населених пунктів м. Макіївка та с. Каменка на Донеччині.

Під час досудового розслідування слідчими СБУ провину фігуранта повністю доведено.

На підставі доказової бази, яку зібрала Служба безпеки в ході спеціального досудового розслідування, суд визнав бойовика винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (участь в терористичній організації) Кримінального кодексу України. Йому призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Початок строку відбування покарання засудженому обчислюватимуть з дати його затримання та реального виконання покарання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...