• Головна
  • Робота водієм в Одесі: свіжі вакансії із зарплатою до 60 тисяч гривень
10:02, 21 серпня 2023 р.

Робота водієм в Одесі: свіжі вакансії із зарплатою до 60 тисяч гривень

Робота водієм в Одесі: свіжі вакансії із зарплатою до 60 тисяч гривень

Сайт 048.ua підготував добірку з п'яти вакансій для водіїв в Одесі із зарплатою до 38 тисяч гривень.

Водій, кур'єр на власне авто

Зарплата: 20 000 – 25 000 грн

Інтернет-магазин косметики та парфумерії шукає водія кур'єра на власному авто в місті Одеса.

Вимоги: Наявність власного авто; Наявність телефона з операційною системою Android 7.0 і вище; Досконале знання міста.

Обов’язки : Адресна доставка замовлень по р-ну Фонтан (не продажі і не мережевий маркетинг); Комунікація з клієнтами.

Умови праці: графік работи з Пн.- Пт. Загрузка один раз в день; адресна доставка замовлень (косметика, парфюмерія, дитячий асортимент).

Звертатися за номером: +380962924547

Водій зерновоза

Зарплата: 25 000 – 30 000 грн

Вимоги до кандидата: досвід роботи водієм зерновоза від 2 років; категорія водійського посвідчення СЕ; вміння працювати з великовантажними автомобілями SCANIA; відповідальність, дисципліна та уважність до дорожнього руху; знання правил технічної експлуатації автомобілів; готовність до роботи у гнучкому графіку змін.

Обов’язки: забезпечення безпечного перевезення зернових культур від пункту завантаження до пункту розвантаження; дотримання встановлених графіків та строків доставки; перевірка технічного стану автомобіля перед кожною поїздкою; Дотримання правил технічної експлуатації автомобіля; підтримання чистоти та порядку в кабіні автомобіля; звітність про виконану роботу.

Звертатися за номером: 0674343637

Водій-далекобійник

Зарплата: 30 000 – 60 000 грн

Обов’язки: перевезення морських контейнерів по маршруту Одеса-Румунія-Одеса, забезпечення безпечності та цілісності вантажу під час транспортування, виконання документації, пов’язаної з перевезеннями, здійснення технічного обслуговування автомобіля.

Вимоги: досвід водіння вантажних автомобілів від 1 року, водійські права категорії СЕ, відповідальність, дисциплінованість та здатність працювати в команді, готовність до довгих відрядних поїздок, знання правил та норм, пов’язаних з перевезенням вантажів.

Умови: офіційне працевлаштування згідно чинного законодавства, стабільний графік роботи, забезпечення необхідними засобами для виконання роботи.

Звертатися за номером: 0504902855

Водій-експедитор

Зарплата: 20 000 – 25 000 грн

Вимоги: наявність посвідчення водія категорії «В» та «С»; досвід роботи експедитором; досвід роботи водієм та стаж водiння від 2-х років; комунікабельність, порядність, цілеспрямованість.

Завдання: доставка товарів по Одеській області; Робота з супровідною документацією; Участь у завантаженні / вивантаженні товару; Огляд автомобіля перед виїздом на маршрут; Підтримка автомобіля в технічно справному стані; Знання улаштування вантажного автомобіля;

Умови: офіційне працевлаштування; своєчасна виплата з/п, спец.форма, графік 5−6 днів на тиждень.

Звертатися за номером: +380990001010

Водій-експедитор зі своїм авто

Зарплата: 50 400 грн

Вимоги: наявність авто з цільнометалевим кузовом, вантажопідйомністю 0.8−2.2т; мати досвід доставки по місту; гГарна фізична форма; добре розвинені комунікативні навички; відсутність судимостей і негативних кредитних історій; бажано реєстрація фізичною особою-підприємцем ФОП 3 групи.

Обов’язки водія-експедитора згідно з договором: надання транспортно-експедиційних послуг згідно з договором транспортного експедирування; здійснення адресної доставки бутильованої води об'ємом 18,9 л по маршрутах у домогосподарства та офіси (на маршруті необхідно працювати самостійно); робота з документами та матеріальними цінностями.

Звертатися за номером: 0673219695

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...