• Головна
  • Образився на односельця: житель Одещини вночі вирішив спалити хату із сусідом всередині, - ФОТО
16:59, 18 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Образився на односельця: житель Одещини вночі вирішив спалити хату із сусідом всередині, - ФОТО

Образився на односельця: житель Одещини вночі вирішив спалити хату із сусідом всередині, - ФОТО

Житель Білгород-Дністровського району образився на односельця і вирішив підпалити його житло "коктейлем Молотова". Поліцейські затримали чоловіка. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Зловмисник кинув у вікно будинку потерпілого пляшку з займистою рідиною, підпаливши її. Втім довести злочин до кінця йому не вдалося – полум’я погасло, щойно джерело запалювання вдарилося об віконне скло. Правопорушнику слідчі повідомили про підозру за частиною 2 статті 15 та частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує щонайменше три роки ув’язнення.

63-річний житель Маразліївської територіальної громади звернувся до поліції і розповів, що серед ночі хтось намагався підпалити його будинок, жбурнувши у вікно палаючий "коктейль Молотова".

Поліцейські оперативно прибули на місце події і встановили, що до злочину причетний 58-річний громадянин, який проживає недалеко від потерпілого.

Напередодні ввечері між ними виник конфлікт з приводу собак. Тварини потерпілого бігали по вулиці, і це обурило зловмисника. Після сварки сусіди розійшлися. А пізно вночі молодший за віком чоловік прийшов до паркана старшого із сірниками та пляшкою з паливною рідиною й ганчіркою. Підпаливши "коктейль Молотова", зловмисник кинув його в одне з вікон приватного будинку потерпілого, після чого з місця злочину втік. Під час удару пляшки об скло вогонь погас і спалаху не сталося. 

"Поліцейські вилучили з місця злочину та місця мешкання правопорушника речові докази, які направлять на експертні дослідження в рамках розслідування, розпочатого за частиною 2 статті 15 та частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. За наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури вже повідомили фігуранту про підозру у закінченому замаху на умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчиненого шляхом підпалу. Підозрюваного затримали в процесуальному порядку. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Слідство триває", - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...