• Головна
  • Розсилав відео пересування техніки ЗСУ: на Одещині засудили інформатора
12:15, 17 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Розсилав відео пересування техніки ЗСУ: на Одещині засудили інформатора

Розсилав відео пересування техніки ЗСУ: на Одещині засудили інформатора

Засуджено ворожого інформатора, викритого наприкінці березня цього року у ході контрдиверсійних заходів на Одещині. Наступні 5 років ворожий поплічник проведене за ґратами.

Про це повідомили у СБУ

У ході слідства встановлено, що чоловік особисто відзняв фото та відео руху колон української військової техніки, а потім розіслав медіафайли своїм знайомим та родичам, які проживають на тимчасово окупованих територіях України та в росії. Контррозвідники СБУ встановили місцезнаходження ворожого поплічника і припинили його незаконну діяльність.

Під час обшуку за адресою проживання фігуранта виявили мобільний телефон, який він використовував для фіксації переміщення українських військ і подальшого поширення відзнятого відео.

Під час досудового розслідування слідчими СБУ провину фігуранта повністю доведено.

На підставі доказової бази, яку зібрала Служба безпеки, суд визнав зловмисника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 114-2 Кримінального кодексу України (поширення інформації про переміщення, рух або розташування ЗСУ чи інших військових формувань, вчинене в умовах воєнного стану). Йому призначено покарання у вигляді пʼяти років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...