• Головна
  • В Одесі ввели в обіг поштові марки «Нескорений Південь», присвячені прикордонникам
10:32, 13 серпня 2023 р.

В Одесі ввели в обіг поштові марки «Нескорений Південь», присвячені прикордонникам

В Одесі ввели в обіг поштові марки «Нескорений Південь», присвячені прикордонникам

11 серпня в Одесі відбулося спецпогашення поштової марки «Нескорений Південь», присвяченої охоронцям південних рубежів. Ідея створення проєкту належить відомому одеському фотохудожнику Борису Бухману, Укрпошті та прикордонникам.

Про це повідомили в МВС України.

На поштових марках відтворено образи вартових Півдня, які уособлюють мужність і незламність українського війська в боротьбі за незалежність України.

Вони символізують відважність, стійкість, безстрашність кожного Героя-прикордонника, які 24/7 стоять на варті нашої держави, їх силу та міць, а також безумовну віру в Перемогу кожного українця.

Поштові марки з початком війни стали більше ніж просто засобом оплати кореспонденції. Вони стали зброєю України на міжнародній арені.

«Марки присвячені нашим прикордонникам, адже саме вони з перших днів війни – і не тільки з 24 лютого, а й з 2014 року, першими вступили в бій з ворогом на державному кордоні. Прикордонники – справжні герої, які успішно виконали та виконують сотні й сотні бойових завдань. Коли я повертаюсь в Україну, а я – «виїзний» – часто їжджу за кордон проводити свої виставки, то першими мене зустрічають наші прикордонники з посмішкою на обличчі. Я дуже гордий за нашу країну. Цей поштовий випуск – присвята та прояв вдячності нашим захисникам, адже вони – нащадки козаків – гідно проходять усі випробування, які випали на долю нашої країни!», – підкреслив Борис Бухман.

Після погашення марки гості оглянули експозицію фотографій Бориса Бухмана, які він зробив вже під час повномасштабного вторгнення.

В Одесі ввели в обіг поштові марки «Нескорений Південь», присвячені прикордонникам, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...