• Головна
  • На Одещині судитимуть водійку, яка влаштувала аварію з потерпілими
13:10, 8 серпня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині судитимуть водійку, яка влаштувала аварію з потерпілими

На Одещині судитимуть водійку, яка влаштувала аварію з потерпілими

Ізмаїльські поліцейські відправили на лаву підсудних водійку, з вини якої травмувався інший учасник дорожнього руху. Потерпілий отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості. За скоєне жінці загрожує щонайменше 51000 гривень штрафу або навіть до 3 років обмеження волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася у квітні на трасі Одеса - Рені поблизу міста Ізмаїл. В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 41-річна жителька Ізмаїльського району, здійснюючи обгін вантажівок на автомобілі Volvo, не врахувала інтенсивність руху у попутному напрямку і не встигла повернутися на займану смугу, зіштовхнувшись з автомобілем Lexus під керуванням 26-річного одесита, який рухався у зустрічному напрямку.

Унаслідок ДТП 26-річний пасажир Lexus отримав перелом ноги. Згідно із висновком судово-медичної експертизи, тілесне ушкодження, якого зазнав чоловік, відноситься до категорії середньої тяжкості. Керманичі обох транспортних засобів тілесних ушкоджень не отримали. Їх перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезими.

"Після проведення низки довготривалих експертиз та інших слідчих заходів в рамках розпочатого кримінального провадження, за наявності достатньої кількості зібраних поліцейськими доказів, слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули фігурантці обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Це правопорушення кваліфікується за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає від 51000 до 85000 гривень, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду", - зазначив старший слідчий Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...