• Головна
  • Найкращі зарядні пристрої для iPhone: як вибрати правильний адаптер живлення USB-C
Новини компаній
13:00, 4 серпня 2023 р.

Найкращі зарядні пристрої для iPhone: як вибрати правильний адаптер живлення USB-C

Новини компаній

Якщо ви придбали новий iPhone недавно, то ви могли помітити, що коробка телефону стала значно меншою порівняно з минулими роками. Це пояснюється відсутністю найбільш громіздкого аксесуару — зарядного пристрою. Компанія Apple вирішила відмовитися від надання зарядних пристроїв у комплекті з усіма продаваними iPhone, незалежно від ціни пристрою.

Якщо у вас є старі зарядні пристрої та кабелі Lightning, які ви не використовуєте, то вони підходять для зарядки вашого нового iPhone. Але якщо у вас є старий адаптер Apple на 5 Вт, то це може бути чудовий момент для його заміни на новіший. Apple тепер включає кабель USB-C-to-Lightning у всі комплекти поставки iPhone, щоб забезпечити швидку зарядку, тому вам потрібен тільки відповідний зарядний пристрій. Ми пропонуємо переглянути наші улюблені зарядні пристрої для iPhone (від iPhone 12 і новіших), які використовують USB-C, але в поєднанні з відповідним кабелем вони також підійдуть для старіших моделей iPhone.

Найкращі зарядні пристрої для iPhone: як вибрати правильний адаптер живлення USB-C, фото-1

Отже, для користувачів iPhone в Європі нашим рекомендованим зарядним пристроєм є 20-ватний адаптер живлення Apple USB-C. Він відрізняється від версії для США тим, що там різні вилки, а також трішки більшими габаритами. У Австралії та Новій Зеландії одним з кращих преміум-класових варіантів є адаптер Apple на 20 Вт, але ми також рекомендуємо міні-зарядний пристрій Ugreen на 20 Вт, який підходить для Австралії. Зарядка на айфон потрібна завжди, кожного дня, тому відкиньте всі сумніви і ознайомтеся із найкращими моделями, які ми для вас підготували

Найкращий зарядний пристрій для iPhone: ANKER Wall Charger 3xUSB | USB-C PowerPort Atom III Slim 4 PowerIQ3.0 65W

Разом із зарядним пристроєм ANKER Wall Charger 3xUSB USB-C PowerPort Atom III Slim 4 PowerIQ3.0 65W можна швидко заряджати відразу чотири свої пристрої. А безпрецедентна портативність та безпека роблять його зручним та універсальним, що дозволить брати зарядку куди завгодно.

Усього одна розетка та одна зарядка дадуть вам порт USB-C потужністю 45 Вт, другий порт USB-C потужністю 20 Вт (при одночасному використанні двох USB-C) та два порти USB-A. Таким чином ви можете проводити одночасне зарядження чотирьох пристроїв.

Зарядний пристрій ANKER Wall Charger 3xUSB USB-C PowerPort Atom III Slim 4 PowerIQ3.0 65W виготовлений за спеціальною сучасною технологією GaN, що допомогло досягти максимальної потужності за мінімальних розмірів. Потужність зарядного пристрою становить 65 Вт, що дає можливість швидко заряджати всі мобільні пристрої. Наприклад, MacBook Air можна зарядити на максимальній потужності 45Вт за допомогою порту USB-C, або iPhone серії 13 заряджайте до 3-х разів швидше, ніж зі стандартним зарядним пристроєм.

Мережевий зарядний пристрій Spigen 45W Universal Plug

Новітня мережева зарядка Spigen 45W Universal Plug розроблена за технологією GaN, що дозволяє їй бути на 23% меншою за стандартний зарядний пристрій для ноутбука та при цьому не втрачати своєї потужності. Крім того, це дозволяє зарядному пристрою працювати з вищою ефективністю та виробляти менше тепла. Беріть його всюди з собою завдяки великій потужності та компактним габаритам.

Мережева зарядка Spigen 45W Universal Plug дозволить здійснювати зарядку двох пристроїв одночасно. І хоча цей зарядний пристрій має акуратний і компактний зовнішній вигляд, всередині він ховає справжню потужність. В основі даного мережевого пристрою лежить технологія GaN, завдяки якій цей зарядний пристрій виділяє менше тепла і займають менше місця, ніж інші зарядні пристрої, які можуть виробляти аналогічну потужність. Потужності 45 Вт цілком вистачить навіть для зарядки ноутбука.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...