• Головна
  • Танцював з ножем у руках, а потім почав стріляти з пістолета: поліцейські затримали нетверезого жителя Одещини
17:48, 3 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Танцював з ножем у руках, а потім почав стріляти з пістолета: поліцейські затримали нетверезого жителя Одещини

Танцював з ножем у руках, а потім почав стріляти з пістолета: поліцейські затримали нетверезого жителя Одещини

Жителю Ізмаїльського району, який влаштував стрілянину у кафе, загрожує до семи років позбавлення волі. Унаслідок події ніхто не постраждав. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

За інформацією правоохоронців, 34-річний чоловік, знаходячись у кафе в одному з сіл Ренійської міської громади, у нетверезому стані дістав з кишені розкладний ніж і, розмахуючи ним, почав танцювати. Коли ж інші відвідувачі закладу почали робити йому зауваження, він обурився, дістав пістолет та здійснив два постріли – у стелю й підлогу, після чого сів у свій автомобіль і поїхав геть.

Унаслідок стрілянини ніхто не постраждав. Про подію очевидці повідомили на спецлінію "102". Співробітники поліції встановили особу зловмисника та затримали його на під'їзді до іншого села Ренійської міської громади.

Ніж та пістолет правоохоронці вилучили, і скерували на експертні дослідження. За результатами висновків експертів буде вирішуватись питання щодо притягнення чоловіка до відповідальності за незаконне поводження зі зброєю.

"Нині за наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд, за клопотанням слідчих, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - розповів начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...