• Головна
  • Один влетів у дерево, а другий з'їхав у кювет: на Одещині в двох аваріях травмувалися люди, - ФОТО
17:34, 3 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Один влетів у дерево, а другий з'їхав у кювет: на Одещині в двох аваріях травмувалися люди, - ФОТО

Один влетів у дерево, а другий з'їхав у кювет: на Одещині в двох аваріях травмувалися люди, - ФОТО

Поліцейські розслідують обставини двох ДТП у Білгород-Дністровському районі. В аваріях травмувалися троє людей. Повідомляється, що один водій в’їхав у придорожнє дерево, а другий - з’їхав у кювет.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Одна дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 2 серпня, ввечері у місті Татарбунари. Попередньо правоохоронці встановили, що 31-річний місцевий чоловік, керуючи автомобілем ВАЗ, не впорався з керуванням, виїхав з дороги і зіштовхнувся з придорожнім деревом.

Один влетів у дерево, а другий з'їхав у кювет: на Одещині в двох аваріях травмувалися люди, - ФОТО , фото-1

Унаслідок аварії двох знайомих чоловіка віком 37 та 43 років, які їхали з ним, медики доправили до лікарні з різними травмами. Сам водій не постраждав. Чоловік мав зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння, у медичному закладі у нього відібрали біологічні зразки для встановлення наявності алкоголю в організмі.

Друга автопригода сталася сьогодні, 3 серпня, вранці на автодорозі сполученням Вилкове - Спаське, неподалік села Нерушай. Попередньо поліцейські встановили, що 32-річний житель Ізмаїльського району, керуючи автомобілем "Ford Focus", з’їхав у кювет унаслідок пошкодження колеса. Чоловік не постраждав, а от його 62-річну мати, що перебувала на пасажирському сидінні, госпіталізували з переломом ключиці. Водія перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий.

"На місцях ДТП працювали співробітники територіальних підрозділів поліції. За першим фатом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння), а за другим – за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках кримінальних проваджень правоохоронці призначили низку експертиз. Транспорті засоби вилучили та помістили на арештмайданчик. Триває слідство", - зазначив начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Віктор Дудка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...