• Головна
  • В Одесі більш ніж на два місяці перекриють рух на одному з перехресть міста
15:39, 3 серпня 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі більш ніж на два місяці перекриють рух на одному з перехресть міста

В Одесі більш ніж на два місяці перекриють рух на одному з перехресть міста

В Одесі через ремонтні роботи на більш ніж два місяці перекриють рух на перехресті вулиць Пантелеймонівської та Старопортофранківської. Зміни вступлять у дію з 4 серпня і триватимуть до 20 жовтня 2023 року або до завершення робіт.

Про це повідомили в Одеській міськраді.

У зв'язку з ремонтними роботами буде змінено рух міського громадського транспорту. Відповідні рейси будуть перенаправлені на альтернативні маршрути протягом зазначеного періоду.

Рух автобусного маршруту №214:

  • у напрямку руху до Свято-Іверського монастиря - від вул. Старопортофранківської на вул. М. Арнаутську, вул. Преображенську, вул. Пантелеймонівську і далі за маршрутом;
  • у напрямку руху до вул. Нежданової - від вул. Пантелеймонівської на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Старопортофранківську і далі за маршрутом.

Рух автобусного маршруту № 171:

  • у напрямку руху до 6-го км Овідіопольської дороги - від вул. Пантелеймонівської на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Мечникова, вул. Богдана Хмельницького і далі за маршрутом;
  • у напрямку руху до залізничного вокзалу - від вул. Богдана Хмельницького на вул. М. Арнаутську, вул. Преображенську, вул. Пантелеймонівську і далі за маршрутом.

Рух автобусних маршрутів №№ 240, 250:

  • у напрямку руху до сел. Котовського - від пров. Книжкового на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Старопортофранківську і далі за маршрутами.

Рух автобусного маршруту № 115:

  • у напрямку руху до пл. 10 квітня – від вул. Богдана Хмельницького на вул. М. Арнаутську, вул. Преображенську, вул. Пантелеймонівську і далі за маршрутом;
  • у напрямку руху до сел. Цукрове - від вул. Пантелеймонівської на вул. Преображенську, вул. В. Арнаутську, вул. Мечникова, вул. Богдана Хмельницького і далі за маршрутом.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...