Новини компаній
11:54, 26 липня 2023 р.

Імплантація зубів

Новини компаній

Імплантація зубів є сучасним методом відновлення зубного ряду, який здатен повернути пацієнту не тільки естетичну привабливість, але й функціональність ротової порожнини. Цей процес передбачає встановлення штучних коренів (імплантів) в кісткову тканину щелепи, на які потім кріпляться замінні зуби. Імплантація зубів є довгостроковим рішенням, яке надає пацієнту комфорт і зручність, а також зберігає природний вигляд його посмішки.

Імплантація зубів, фото-1

Процедура імплантації зубів

Першим кроком у процесі імплантації зубів є консультація з стоматологом-імплантологом. Під час консультації лікар оцінює стан ротової порожнини, проводить рентгенографію та комп'ютерну томографію, які допомагають визначити кількість та якість кісткової тканини, а також з'ясувати наявність будь-яких ускладнень.

Хірургічний етап передбачає встановлення імплантів у кісткову тканину щелепи. Це може бути здійснено за допомогою одного з двох методів: непрямої імплантації або прямої імплантації. У першому випадку, після встановлення імпланта, рана зашивається і час відповідного загоєння дозволяє кістці зрости навколо імпланту. У другому випадку, імплант встановлюється безпосередньо в отвір, що вирізаний у кістці.

Після загоєння імплантів переходиться до основного етапу - виготовлення та установки замінних зубів. Стоматолог знімає сліди для виготовлення відбитків ротової порожнини, які потім використовуються в лабораторії для створення індивідуальних замінних зубів. Після цього, зуби кріпляться на імпланти за допомогою спеціальних абатментів або замків.

Після установки замінних зубів, пацієнт потребує періоду відновлення, під час якого він повинен дотримуватися всіх рекомендацій стоматолога. Це включає правильну гігієну порожнини рота, обмеження споживання твердої їжі та використання захисних протезних кап.

Вартість імплантації зубів може варіюватися залежно від кількості імплантів, матеріалів, використовуваних для виготовлення замінних зубів, та складності процедури. Також вартість може залежати від місця проведення процедури. В цілому, вартість одного зубного імпланта може коливатися від кількох тисяч до кількох десятків тисяч гривень.

Імплантація зубів у Києві

У Києві існує велика кількість стоматологічних клінік, які пропонують послуги з імплантації зубів. Вибір клініки повинен здійснюватися з урахуванням кваліфікації лікарів, репутації клініки, а також рекомендацій пацієнтів. Важливо звернутися увагу на наявність ліцензій та сертифікатів якості.

Імплантація зубів - це сучасний та ефективний метод відновлення зубного ряду, який дозволяє пацієнтам повернути не лише природну посмішку, але й функціональність ротової порожнини. Цей процес передбачає встановлення імплантів у кісткову тканину щелепи та установку замінних зубів на них. Вартість імплантації зубів залежить від кількості імплантів та матеріалів, а також може варіюватися залежно від місця проведення процедури.

Незалежно від вартості, імплантація зубів є інвестицією у здоров'я та самопочуття. Вона допомагає пацієнтам повернути впевненість у себе, зберегти природний вигляд посмішки та насолоджуватися повноцінним харчуванням. Якщо у вас виникла потреба в імплантації зубів, зверніться до кваліфікованого стоматолога, який допоможе вам обрати найкраще рішення для вашого здоров'я і комфорту. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...