• Головна
  • Підходящий час ніколи не настане! Є тільки втрачений час та втрачена можливість.
Новини компаній
17:00, 19 липня 2023 р.

Підходящий час ніколи не настане! Є тільки втрачений час та втрачена можливість.

Новини компаній
Підходящий час ніколи не настане! Є тільки втрачений час та втрачена можливість., фото-1

Щоб для дітей навчання було в радість, потрібно розумно витрачати на нього час. Якщо ж життя перетворюється на суцільне нервування – виникає ненависть і до навчання і до школи.

Якщо дитина володітиме навичками швидкочитання, то й батькам буде легше жити – просто не доведеться змушувати дітей «читати».

Ми всі чули про таке корисне вміння як швидкочитання і багато хто бажає, щоб їхні діти цим умінням володіли. Щоб отримувати високі оцінки не просто за старанне навчання, а й за глибоке розуміння прочитаного, ми готові, щоб діти вивчали будь-які сучасні методики, які можуть їм допомогти. 

Тому піти на курс «Швидкочитання для дітей» в "Люстдорф"– перший та основний крок у русі вашої дитини до успішного майбутнього.

Діти зараз вивчають у школі багато предметів одночасно, а щоб у майбутньому здобути хорошу освіту, їм необхідно читати додаткову літературу, особливо художню, тому без навичок швидкочитання не обійтися.

За стандартним визначенням: «Швидкочитання – це навичка швидкого та ефективного читання. Вона дозволяє збільшити швидкість, одночасно зберігаючи розуміння та запам'ятовування».

Володіння навичками швидкочитання має очевидні переваги:

  • економія часу,
  • покращення розуміння,
  • розвиток когнітивних (пізнавальних) навичок,
  • швидке збільшення обсягу знань.

Тут не варто бути лінивим. Діти мають свої особливості, які слід враховувати при освоєнні швидкочитання:

  • техніка читання має бути правильною: правильна постава, рівне дихання та рух очей по рядку – читання не повинно бути гарячковим;
  • обов'язкове постійне збільшення словникового запасу за допомогою мистецької літератури (казки, твори класики та інше);
  • освоєння навички швидкого попереднього сканування тексту та методу «ковзного погляду».

І, звичайно ж, необхідне регулярне читання – твори мають бути різними, включаючи дитячі книги, дитячі журнали.Будьте терплячими і заохочуйте прогрес: швидкочитання - це навичка, яка потребує практики.

На наших заняттях багато уваги приділяється саме практиці. Ми розробили індивідуальну програму навчання для кожного учня з огляду на його темперамент, успішність, наявність вільного часу. Через місяць у дитини встановлюється темп читання вдвічі вище, ніж при вступі на курс швидкочитання в Одесі!

Не відкладайте на завтра те, що потрібно зробити сьогодні:

до школи залишилося дуже мало часу і потрібно встигнути підтягнути навички читання до початку шкільних занять, щоб у дитини ніколи більше не виникало проблем у навчанні.

Записуйтесь на установче заняття, знайомтеся з нашою методикою та ... кількість місць обмежена!

  Початок занять в групах 24, 25 та 26 липня.

Наші телефони : 098-062-23-70, 096-110-16-27

Наш сайт www.lustdorfweb.com.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...