• Головна
  • В Одесі чоловік влаштував різанину у квартирі свого знайомого
14:50, 13 липня 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі чоловік влаштував різанину у квартирі свого знайомого

В Одесі чоловік влаштував різанину у квартирі свого знайомого

Поліцейські затримали жителя Одеси за підозрою у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень своєму знайомому. Потерпілому зловмисник спричинив ножові поранення. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Про подію, що сталася в одній із квартир у багатоповерхівці на вулиці Махачкалінській 11 липня близько третьої години дня, до поліції повідомила співмешканка потерпілого, вона ж і викликала «швидку».

37-річного чоловіка госпіталізували з проникаючим колото-різаним пораненням грудей, розривом легені та іншими ушкодженнями. Все, що вдалося дізнатися поліцейським на початку розслідування, що тілесні ушкодження потерпілому спричинив його знайомий. Інформацією щодо повних анкетних даних та місця мешкання фігуранта поліцейські не володіли. Але і цього вистачило, щоб за результатами вжитих слідчо-оперативних заходів поліцейські того ж дня встановили особу та місцезнаходження правопорушника.

Ним виявився раніше неодноразово судимий за майнові та наркозлочини 31-річний місцевий мешканець. Фігурант ховався в одній із квартир своїх приятелів на вулиці Миколаївська дорога. Від будь-яких пояснень щодо скоєного він відмовився.

Правоохоронці вилучили з помешкання, де перебував зловмисник, одяг з біологічними слідами, ніж та інші речі, що становлять інтерес для слідства. Їх скерували на експертизу.

Зловмисника затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. За умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, правопорушнику загрожує від пʼяти до восьми років позбавлення волі.

Нині вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...