• Головна
  • На Одещині можна орендувати частину комунального приміщення у с. Полянецьке
Новини компаній
15:00, 13 липня 2023 р.

На Одещині можна орендувати частину комунального приміщення у с. Полянецьке

Новини компаній
На Одещині можна орендувати частину комунального приміщення у с. Полянецьке, фото-1

Комунальний заклад «Центр культури, дозвілля і туризму» Савранської селищної ради виставив на онлайн-аукціон з оренди частину нежитлового приміщення у с. Полянецьке. Електронні торги відбудуться в державній системі Прозорро.Продажі 17 липня.

Частина нежитлового приміщення, яку можна орендувати у с. Полянецьке, знаходиться на вул. Центральна,104 і має площу майже 100 квадратних метрів. Йдеться про дві кімнати в колишньому дитячому садку. Стартова ціна оренди приміщення – 493 грн. Пропозиції приймаються до 20:00 16 липня.

Від початку повномасштабного вторгнення органи місцевого самоврядування Одещини успішно провели 295 аукціонів з оренди, які принесли до бюджетів громад понад 1,7 мільйона гривень.

До е-аукціонів може долучитися кожен, хто має на це визначене законом право. Державна система “Прозорро.Продажі” дозволяє громадам залучити додаткові кошти для своїх потреб, якщо ті активно реалізовують своє майно через онлайн-аукціони.

В аукціонах можуть брати участь як фізичні, так і юридичні особи з будь-якого куточка України. Електронні торги забезпечують прозорість процесу та чесну конкуренцію, а відтак – ринкову ціну за актив. Це да можливість орендувати унікальну нерухомість, яку може виставити тільки держава або громада.

Знайти об’єкти у будь-якій області України під потрібні параметри можна у системі Прозорро.Продажі та на сайті Фонду держмайна України. А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено за підтримки американського народу для проєкту "Діяльність у рамках реформи державних підприємств України" (SOERA), який фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди Агентства США, проєкту "Діяльність у рамках реформи державних підприємств України" (SOERA) або уряду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...