• Головна
  • Як правильно торгувати криптовалютами?
Новини компаній
17:00, 10 липня 2023 р.

Як правильно торгувати криптовалютами?

Новини компаній
Як правильно торгувати криптовалютами?, фото-1

Для того щоб досягти фінансової стабільності та загалом благополуччя, сьогодні є багато чудових можливостей. Організувати джерело постійного доходу можна навіть у пасивному режимі. Для цього достатньо розібратися з тим, як працює ринок криптовалют, регулярно моніторити новинне тло, появу нових цікавих і перспективних цифрових активів, продавати й купувати їх, враховуючи актуальну ситуацію на ринку. Звичайно, для початку потрібно буде отримати необхідну базу знань, після чого розібратися з технічною частиною організації такого бізнесу. На цьому етапі треба буде вибрати відповідний під низку критеріїв і вимог криптообмінник Одеса, через який здійснюватимуться всі транзакції.

Вибір криптовалютного обмінника - основні чинники та умови

Щоб запланована діяльність забирала мінімум часу і приносила максимальний профіт, варто дуже уважно обирати сервіс, на якому надаються послуги з обміну цифрових валют. Важливими критеріями будуть такі:

  • період діяльності компанії на ринку;
  • легальність бізнесу обмінника криптовалют;
  • фінансові умови для користувачів системи - зареєстрованих і незареєстрованих;
  • грошові обороти компанії;
  • способи проведення угоди - онлайн, офлайн формат;
  • якість захисної системи.

Додатково беруться до уваги такі умови, як робота служби технічної підтримки, наявність програми лояльності. За рахунок останньої можна буде в перспективі ще більш вигідно купити usdt Одеса, причому не разово, а на постійній основі.

Як визначити найвигідніший обмінник криптовалют?

Будь-яка людина, яка вирішила спробувати свої сили в торгівлі криптовалютами, повинна спочатку оцінити теоретичний прибуток, який вона зможе отримати. Для цього важливо оцінювати такі умови, пропоновані кожною компанією:

  • комісія;
  • загальний обмінний курс;
  • кількість доступних валютних пар.

Кількість валютних пар має бути максимально великою. З повним переліком зазвичай можна ознайомитися на головній сторінці ресурсу. Однак важливо приділити увагу не тільки власне переліку, а й його фінансовому забезпеченню. Тобто у компанії за кожним заявленим серед послуг видом валюти повинні бути присутніми в режимі реального часу солідні грошові запаси в резерві. Тільки так можна буде розраховувати на те, що угоду буде проведено максимально швидко, без затримок.

Комісія системи потребує окремої уваги. Вона зазвичай позначається окремо. Важливо, щоб компанія працювала чесно і прозоро, не стягувала з користувачів прихованих платежів, про які відомо стає тільки після завершення угоди. Розмір комісії може варіюватися від 3 до 15%. Є й інший підхід - заява про нульову комісію. Такі компанії теж заслуговують на увагу, незважаючи на те, що фактично маржа буде закладена в загальний обмінний курс. З огляду на різницю в умовах комісії, варто завжди оцінювати рентабельність угоди на підставі чіткого прорахунку за обмінним курсом і супутніми платежами. Щоб спростити процес, можна скористатися онлайн-калькулятором. Зазвичай він розташований на головній сторінці сервісу і дає змогу за лічені секунди прорахувати результат будь-якої угоди за будь-якою обраною валютною парою.

Программа лояльності

Деякі досвідчені трейдери та інвестори під час вибору платформи для конвертації криптовалют приділяють увагу наявності програми лояльності та партнерки. Це відкриває додаткові можливості для зниження супутніх витрат і підвищення підсумкового прибутку. Зазвичай умови таких програм поширюються на всіх зареєстрованих користувачів. Найбільш приватна пропозиція - зниження комісії системи при досягненні користувачем певного грошового обороту на платформі. Тому й має сенс користуватися одним і тим самим сервісом, а не застосовувати щоразу різні платформи. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...