• Головна
  • Постраждали чоловік та підліток: на Одещині автівка злетіла з дороги, - ФОТО
15:28, 30 червня 2023 р.
Надійне джерело

Постраждали чоловік та підліток: на Одещині автівка злетіла з дороги, - ФОТО

Постраждали чоловік та підліток: на Одещині автівка злетіла з дороги, - ФОТО

Поліцейські встановлюють обставини ДТП в Ізмаїлі, у якій постраждали чоловік та підліток. Автопригода сталася сьогодні, 30 червня, о п'ятій годині ранку на одній з вулиць міста.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Попередньо правоохоронці встановили, що 26-річний водій автомобіля Mercedes-Benz не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги, де протаранив придорожній стовп електромережі, а після того влетів у дерево.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми отримали водій та його 16-річний знайомий, який знаходився на пасажирському сидінні. Їх госпіталізували у реанімаційне відділення міської лікарні.

"На місці працюють співробітники територіального підрозділу поліції, які встановлюють всі обставини ДТП. Наразі вирішується питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей щодо порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, за ст. 286 Кримінального кодексу України", - прокоментував т.в.о. начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Також він додав, що відносно керманича автівки протягом року поліцейські вже складали адміністративні протоколи за керування транспортним засобом без посвідчення водія, а також у стані сп'яніння, що передбачено ч. 1 ст. 126 та ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...