• Головна
  • За скандального одеського військкома Євгена Борисова взялася прокуратура
13:29, 29 червня 2023 р.
Надійне джерело

За скандального одеського військкома Євгена Борисова взялася прокуратура

Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

Прокуратура перевіряє факти можливого незаконного збагачення, ухилення від військової служби та перевищення службових повноважень колишнім одеським військкома Євгеном Борисовим.

Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

В ході слідства перевіряється опублікована у ЗМІ інформація щодо майна членів родини посадовця за кордоном. За цими даними, в період дії воєнного стану вони придбали автомобілі преміум класу та нерухоме майно у Королівстві Іспанія на загальну суму понад 196 млн грн, хоча офіційний спільний дохід родини не покриває цих витрат.

Також у межах кримінального провадження перевіряються факти можливого ухилення Борисовим від проходження військової служби, зокрема, його перебування за кордоном начебто на лікуванні. Прокуратура з'ясовуватиме, чи мав він право виїздити з країни.

На даний час у кримінальному провадженні допитано понад 30 свідків, проведено 11 обшуків, 17 оглядів та тимчасових доступів, направлено понад 100 запитів до органів державної влади, підприємств, установ та організацій, проведено три податкових перевірки господарської діяльності членів родини посадовця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...