• Головна
  • У Южному на Одещині пропонують орендувати приміщення на даху будівлі в порту
Новини компаній
13:00, 29 червня 2023 р.

У Южному на Одещині пропонують орендувати приміщення на даху будівлі в порту

Новини компаній
У Южному на Одещині пропонують орендувати приміщення на даху будівлі в порту, фото-1

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях виставило на державний онлайн-аукціон з оренди частину приміщення на даху будівлі державного підприємства «Адміністрації морських портів України». Електронні торги відбудуться в державній системі Прозорро.Продажі 5 липня.

Приміщення, яке планують здати в оренду, перебуває на балансі Філії «Дельта-Лоцман» ДП «Адміністрація морський портів України» на вулиці Берегова, 1 у Южному. Приміщення на даху та частина самого даху мають загальну площу більше 23 квадратних метрів. Об’єкт використовується для розміщення обладнання телекомунікаційного зв’язку, але обмежень щодо цільового призначення – немає. Стартова ціна продажу лота – майже 9000 грн. Щоби взяти участь у торгах, необхідно обрати один з авторизованих майданчиків у системі Прозорро.Продажі та подати заявку через особистий кабінет. Пропозиції приймаються до 20:00 4 липня.

Регіональне відділення Фонду держмайна у Одеській та Миколаївській областях з початку 2023 року провело 41 переможний орендний аукціон і залучило до державного бюджету сумарно 2,4 млн гривень.

Державні електронні торги дають можливість брати участь з будь-якого міста, забезпечують прозорість процесу та чесну конкуренцію, а відтак – справедливу ринкову ціну лота. Система дозволяє брати участь в аукціонах як фізичним, так і юридичним особам.

Для підприємців такі аукціони це можливість знайти приміщення для своїх потреб, а для місцевих громад – залучити кошти та активізувати бізнес-активність у регіоні.

На електронному сервісі ФДМУ «Оренда держмайна в Україні» можна знайти об’єкти у будь-якій області, перейти за посиланням на аукціон у системі Прозорро.Продажі, зареєструватися і подати свою пропозицію. За новинами та пропозиціями ринку також зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено за підтримки американського народу для проєкту "Діяльність у рамках реформи державних підприємств України" (SOERA), який фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди Агентства США, проєкту "Діяльність у рамках реформи державних підприємств України" (SOERA) або уряду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...