• Головна
  • В Одесі запущено унікальний фототрамвай на підтримку донорства крові
18:07, 15 червня 2023 р.

В Одесі запущено унікальний фототрамвай на підтримку донорства крові

В Одесі запущено унікальний фототрамвай на підтримку донорства крові

14 червня, у Всесвітній день донора крові, вулицями Одеси почав курсувати незвичайний фототрамвай. У ньому, за підтримки проєкту "Донор Одеса" та КП "Одеськміськелектротранс", розміщено фотовиставку на тему донорства крові.

Про це повідомили у мерії.

Метою пересувної фотовиставки є привернення уваги широких верств населення до важливості донорства крові. Світлини для виставки взяті з проєкту відомого одеського фотографа Бориса Бухмана "Від серця до серця" та архівів Департаменту інформації та цифрових рішень Одеської міськради.

Перший рейс, який здійснив фототрамвай, був екскурсійним. У співпраці з благодійним фондом "Карітас Одеса УГКЦ" в екскурсії взяли участь тимчасово переміщені діти, а також одеські медики та донори. Про історію одеського електротранспорту екскурсантам розповів завідувач музею КП "ОМЕТ" Максим Коновалов.

, а надалі курсуватиме за маршрутом №10. Відстежити його можна в мобільному застосунку Transpod за бортовим номером 4010. Тож одесити та гості міста зможуть не лише здійснити звичайну поїздку, а й дізнатися більше про донорство крові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...