• Головна
  • Затримали жінку, яка відправляла одеситок займатися проституцією у Литву, - ФОТО
14:43, 13 червня 2023 р.

Затримали жінку, яка відправляла одеситок займатися проституцією у Литву, - ФОТО

Затримали жінку, яка відправляла одеситок займатися проституцією у Литву, - ФОТО

Правоохоронці затримали жінку, яка вербувала одеситок для зайняття проституцією за кордоном.

Про це повідомили у поліції.

Мінімум п’ять років за ґратами може загрожувати 23-річній уродженці Харківщини, яка з метою особистого збагачення підшукала жінок зі скрутним матеріальним становищем та організувала їх перевезення «на заробітки» до Литовської Республіки.

Викрили та припинили дії зловмисниці працівники управління міграційної поліції ГУНП в Одеській області та відділення поліції № 3 Одеського районного управління № 1 спільно з прикордонниками під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси.

правоохоронці затримали жінку, яка вербувала одеситок для зайняття проституцією за кордоном, – поліція одещини

правоохоронці затримали жінку, яка вербувала одеситок для зайняття проституцією за кордоном, – поліція одещини

Встановлено, що у квітні цього року фігурантка, вирішивши збагатитися на експлуатації уразливої категорії жінок, розшукала кількох жительок Одеси, які не мали роботи та терміново потребували грошей. Користуючись вразливим становищем одеситок, зловмисниця увійшла в довіру до них та пообіцяла легкий заробіток за кордоном. За її словами, жінки мали працювати в салонах, де надавали б інтимні послуги за грошову винагороду. Робітницям вона гарантувала безпеку, оплату від 500 до 1000 євро за ніч, «порядних» клієнтів та безкоштовне проживання. Отримавши згоду, зловмисниця відразу поставила громадянок в залежне від себе матеріальне становище, зобов’язавши повернути їй гроші за квитки та інші першочергові матеріальні витрати, які взяла на себе.

Автобус із завербованими жінками правоохоронці зупинили на Київському шосе, а вербувальницю затримали за місцем її мешкання.

З оселі правопорушниці під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили мобільні телефони з перепискою із громадянками, яких завербувала, та інші докази протиправної діяльності.

За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі повідомили зловмисниці про підозру за частиною 2 статті 149 Кримінального кодексу України, тобто у вербуванні, переміщенні людини, з метою експлуатації, з використанням уразливого стану потерпілого для отримання згоди на його експлуатацію, вчинених щодо кількох осіб.

Цей злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Слідство триває.

Затримали жінку, яка відправляла одеситок займатися проституцією у Литву, - ФОТО, фото-4
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...