• Головна
  • Приїхали грати благодійний концерт: в Одесі музикантів "зловили" на вокзалі та утримують у військкоматі
14:40, 10 червня 2023 р.

Приїхали грати благодійний концерт: в Одесі музикантів "зловили" на вокзалі та утримують у військкоматі

Приїхали грати благодійний концерт: в Одесі музикантів "зловили" на вокзалі та утримують у військкоматі

У п'ятницю, 9 червня, музиканти гурту Junket приїхали до Одеси, аби дати благодійний концерт та зібрати кошти для постраждалих мешканців Херсонщини. На вокзалі їх затримали, ймовірно, співробітники ТЦК та відвезли чоловіків до військкомату, де у них відібрали телефони. 

Про це розповів один з учасників гурту Дмитро Сазонов. 

"Хлопців наполегливо запросили пройти в автобус, котрий відвезе їх на звірку. Ми ще раз пояснили мету нашого перебування в Одесі, мені відповіли, що це на «півгодини», не більше. Ну повістка, подумали ми, повернемось в Київ і підемо, черга значить дійшла. Ок. Все розуміємо. Потім звʼязок з пацанами зник, як виявилось в них забрали телефони. Добре, що в мене є одеські друзі. Вони допомогли їх знайти. Нам вдалося передати їм трохи їжі, води, сигарет та зрозуміти ситуацію. Вони розповіли що їх телефони вилучили (шо цікаво, тільки в них), що вони вже пройшли влк, що їм сказали, що абсолютно здорові", - написав співак.

За його словами, тільки під вечір чоловікам віддали телефони. Сказали, шо за півгодини виїжджають на навчання в елітну частину десантно-штурмових військ.

"Всі знають, по чутках і деяких фактах, як працюють одеські ТЦК. Не на часі, звісно, такі заяви, але спливають в памʼяті і маєтки в Іспанії і дорогі автомобілі тощо. Це все неправильно і так не повинно бути в країні, котра прагне бути у домі європейських цінностей. Яка користь від не ідеального по здоров’ю музиканта, котрий ніколи не тримав зброю в руках в десантурі? Ніякої, він буде заважати. Це - моя особиста думка", - написав Дмитро Сазонов.

Він також зазначив, що у військкоматі у чоловіків немає елементарних предметів гігієни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...