• Головна
  • На Одещині вісьмох домашніх тиранів притягнуть до відповідальності
11:17, 6 червня 2023 р.

На Одещині вісьмох домашніх тиранів притягнуть до відповідальності

На Одещині вісьмох домашніх тиранів притягнуть до відповідальності

Поліцейські викрили вісьмох жителів Березівщини у домашньому насильстві Опубліковано. За тиждень правоохоронці склали відносно семи чоловіків та однієї жінки адміністративні протоколи за домашнє насильство, зокрема вчинене не вперше.

Про це повідомили у поліції.

У правопорушеннях викрили жителів Іванівської, Знам’янської, Ширяївської, Березівської, Петровірівської, Розквітівської об’єднаних територіальних громад.

Шестеро чоловіків вчиняли сварки своїм дружинам та співмешканкам, штовхали їх та ображали, у двох випадках - на очах у малолітніх дітей. Ще один кривдник кілька разів дошкуляв своїй сестрі, а от остання правопорушниця, жінка, під час сімейного конфлікту лаялася на свого співмешканця і навіть погрожувала йому.

Відносно домашніх тиранів поліцейські склали адміністративні протоколи за вчинення домашнього насильства, внаслідок якого була завдана шкода психічному здоров’ю їхнім рідним та близьким, що передбачено частинами 1 та 2 статті 173-2 КУпАП.

Їм загрожує стягнення від штрафу до адміністративного арешту на строк до п’ятнадцяти діб.

З усіма правопорушниками поліцейські провели профілактичні бесіди та наголосили: якщо вони не зроблять висновків і не припинять свої протиправні дії, їх очікуватиме суворіше покарання. В разі, якщо насильство стане систематичним, їх може бути притягнуто вже до кримінальної відповідальності за статтею 126-1 Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...