• Головна
  • Покарають одесита, який викрав чужий мопед та знайшов для нього покупця
10:45, 3 червня 2023 р.

Покарають одесита, який викрав чужий мопед та знайшов для нього покупця

Покарають одесита, який викрав чужий мопед та знайшов для нього покупця

Поліцейські повідомили про підозру одеситу, який незаконно заволодів чужим транспортом і планував його продати.

Про це повідомили у ГУНП в Одеській області.

Викрили 27-річного чоловіка менш ніж за добу, якраз коли той прямував до покупця збувати мопед. За скоєне фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До поліції звернувся житель одного з багатоквартирних будинків на вулиці Ніжинській і повідомив про зникнення свого двоколісника. Правоохоронці з'ясували: до злочину причетний місцевий житель, який таким шляхом вирішив швидко збагатитися. Чоловік завів мопед «Honda», запаркований на дворі, та поїхав на ньому геть, а незабаром знайшов покупця на чуже майно.

Оперативники відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 швидко розшукали зловмисника в середмісті, вилучили транспорт і повернули його власнику.

«За наявністю зібраних правоохоронцями доказів слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру в незаконному заволодінні транспортним засобом. Це правопорушення передбачене частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України й карається обмеженням чи позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років», — повідомив начальник слідчого відділення територіального підрозділу поліції Павло Гавришко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...