• Головна
  • Одесит порубав власну матір і розкидав тіло по смітникам, - ФОТО, ВІДЕО
16:50, 1 червня 2023 р.
Надійне джерело

Одесит порубав власну матір і розкидав тіло по смітникам, - ФОТО, ВІДЕО

Одесит порубав власну матір і розкидав тіло по смітникам, - ФОТО, ВІДЕО

Поліцейські Одеси затримали підозрюваного у вбивстві. Чоловік розчленував і розкидав частини тіла матері у смітники.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Вночі 30 травня до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць міста в сміттєвому контейнері виявлено голову жінки. Під час проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські виявили і решту частин тіла небіжчиці, розкиданих по іншим сміттєвим контейнерам. Правоохоронці встановили, що загибла - 60-річна одеситка, яку напередодні у квартирі позбавив життя власний син. Менш ніж за добу чоловіка розшукали і затримали.

Встановлено, що під час сварки 39-річний зловмисник вдарив жінку сокирою по голові, а коли та впала на підлогу, задушив її. Переконавшись, що жінка померла, фігурант у ванній кімнаті розчленував її тіло, розфасував по пакетах та пішов додому. Наступного дня він повернувся на місце скоєння злочину, забрав згортки та розклав їх по смітниках на одній з сусідніх вулиць.

За наявністю достатніх доказів, які вже зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили чоловікові про підозру в умисному вбивстві за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. На обрання запобіжного заходу 39-річний чоловік очікує в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини та мотиви злочину. Також в рамках досудового розслідування буде проведено низку експертиз, зокрема судово – медичну, яка встановить точну причину смерті жінки та судово-психіатричну, яка визначить стан осудність чоловіка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...