• Головна
  • В Одесі затримали чоловіка та жінку, які зберігали при собі наркотики
17:18, 31 травня 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі затримали чоловіка та жінку, які зберігали при собі наркотики

В Одесі затримали чоловіка та жінку, які зберігали при собі наркотики

Зловмисників правоохоронці викрили в різних районах міста. У 27-річної жінки вилучили згорток з метадоном, а в 34-річного чоловіка - пакунок з PVP. Нарковмісність речовин підтвердила експертиза.

Про це повідомили у ГУНП в Одеській області

Поліцейські встановили, що фігуранти діяли за однією схемою: замовили наркотик і психотроп в Інтернеті, перерахували за них гроші через термінал та отримали в продавців адреси схованок. Правоохоронці викрили їх неподалік від цих місць із забороненими речовинами у кишенях. Громадяни, які вже мають судимість за аналогічний злочин, пояснюють - придбали “товар” для власного вживання.

За наявністю достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом районних окружних прокуратур міста Одеси повідомили фігурантам про підозри за ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин без мети збуту, вчинених протягом року після засудження за цією ж статтею.

Обом громадянам загрожує покарання у вигляді штрафу на суму від 34 до 85 тисяч гривень або позбавлення волі на строк до трьох років.

Досудові розслідування кримінальних проваджень здійснюють слідчі відділу поліції № 1 та Одеського районного управління № 1. Поліцейські встановлюють походження заборонених засобів.

Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...