Новини компаній
10:30, 29 травня 2023 р.

Як купити VPS-хостинг в Україні?

Новини компаній

Першим і найважливішим кроком для створення якісного веб-сайт, що продає, є купівля хостингу. На ринку хостинг-провайдерів в Україні є представлено безліч компаній. Серед них є ті, що пропонують VPS хостинг – віртуальні сервери. Що таке хостинг VPS, як і для чого його купувати? 

У порівнянні з традиційним загальним хостингом VPS хостинг має безліч переваг. Купівля або оренда віртуального сервера надає клієнту повний контроль над ним та можливість використовувати гнучку систему налаштувань. Якщо порівняти із загальним хостингом, який обмежує доступ до деяких функцій, придбання VPS – справді вигідний варіант. Він підходить для тих, хто не бажає мати веб-сайт з обмеженими можливостями. Хостинг VPS надає широкий асортимент можливостей керування, дозволяючи самостійно проводити налаштування веб-сайту. 

Як купити VPS-хостинг в Україні?, фото-1

Етапи купівлі вітчизняного VPS-хостингу 

В Україні купити хостинг VPS досить просто. Розглянемо поетапно як це зробити. 

  1. Спочатку необхідно визначитися із VPS-планом. Простіше кажучи – визначити, як саме ви будете використовувати сервер. Наприклад, якщо користувач бажає створити один веб-сайт, варто обрати базовий план. Великі сайти – наприклад інтернет-магазин, який відвідуватиме безліч гостей, вимагатимуть більше ресурсів. Відповідно, рекомендуємо віддати перевагу більш потужному плану. 

  2. Наступний крок – визначитися із вибором операційної системи. Клієнту надається вибір між образами від хостинг-провайдера – як варіант, можна встановити свою ОС. 

  3. Третій етап – введення деталей сервера, а саме налаштування специфікації, вибір місця розташування. За потреб, що виникають, на сервер можна додавати ресурси або ж видаляти їх. 

  4. Після введення деталей хостингу ВПС потрібно розмістити замовлення та оплатити його. У результаті цих дій розпочнеться процес інсталяції вашого VPS на сервері вибраного провайдера.

Від чого залежить вартість хостингу VPS

Багатьох цікавить питання вартості VPS хостингу в Україні. Існує перелік факторів, які безпосередньо впливають на вартість хостингу VPS. 

  1. Географічне розташування сервера. Вибираючи українського провайдера користувач заощадить гроші. Якщо ж віддати перевагу серверу, розташованому в Північній Америці або країнах Європи, то ціна послуг може бути значно вищою.

  2. Розподіл ресурсів: чим більше ресурсів надано кожному користувачеві VPS, тим вища вартість. 

  3. Можливість індивідуальних налаштувань, включаючи додаткові функції. Якщо провайдер надає послуги управління, адміністрування, ціна хостингу автоматично підвищується. 

Обираємо хостера

Який хостинг VPS купити: український чи закордонний? Передові технології в Україні активно розвиваються, тож вибір вітчизняного VPS-хостингу має перелік переваг. 

  1. Сервер, розміщений в Україні, забезпечує співвітчизникам швидкий доступ. Якщо ви створюєте та просуваєте сайт, виділяючи українців як базову цільову аудиторію, то завантаження сторінок сайту відбувається швидше. Як правило, це спричинить зростання трафіку та збільшення продажів. 

  2. Відносно невисока вартість українського хостингу порівняно з іноземними провайдерами. 

  3. Якісна техпідтримка за участю висококваліфікованих адміністраторів. Початківцям техпідтримка потрібна часто. Якщо вона здійснюється рідною мовою – українською чи російською, то взаємодія клієнта та оператора автоматично стає зрозумілою, змістовною та комфортною. 

  4. Відповідність послуг вимогам місцевого законодавства, гарантія надійного захисту інформації та персональних даних. 

  5. Індивідуальний підхід до кожного клієнта, врахування вимог та побажань замовника. 

Купівля в Україні VPS-хостингу – набагато легший процес, ніж придбання аналогічних послуг за кордоном. Перед вибором провайдера рекомендуємо встановити бюджет, виявити цілі та потреби, проаналізувати пропозиції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...