• Головна
  • Позбавлений водійського посвідчення житель Одещини втік з місця ДТП, - ФОТО
13:05, 23 травня 2023 р.
Надійне джерело

Позбавлений водійського посвідчення житель Одещини втік з місця ДТП, - ФОТО

Позбавлений водійського посвідчення житель Одещини втік з місця ДТП, - ФОТО

Житель Березівщини, якого позбавили водійського посвідчення, порушив низку правил дорожнього руху і скоїв ДТП. З місця події він втік. Поліцейські склали адміністративні матеріали відносно водія відразу за трьома статтями КУпАП.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася поблизу цвинтаря в селі Новоселівка Раухівської ОТГ. 33-річний місцевий житель, керуючи автомобілем ВАЗ, протаранив бетонну огорожу кладовища. Зрозумівши, що накоїв, чоловік поїхав з місця події, щоб уникнути відповідальності. До поліції про аварію повідомив очевидець.

Позбавлений водійського посвідчення житель Одещини втік з місця ДТП, - ФОТО , фото-1

Співробітники поліції впродовж години розшукали правопорушника. Вони встановили всі обставини події, зокрема і те, що у березні за нетверезе водіння чоловік був притягнутий до відповідальності у вигляді позбавлення права керування транспортним засобом строком на один рік та оштрафований на 17000 гривень.

Відносно чоловіка поліцейські склали адміністративні матеріали за трьома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення: за порушення правил дорожнього руху, що спричинили пошкодження транспортного засобу (стаття 124), за залишення місця дорожньо-транспортної пригоди (стаття 122-4) та за керування транспортним засобом особою, що позбавлена права керування (стаття ч. 4 ст. 126).

За останнє адміністративне правопорушення поліцейські винесли відносно водія постанову про накладення штрафу у розмірі 20 400 гривень. Рішення про вид стягнення та його розмір за двома іншими адміністративними правопорушеннями будуть прийматися судом. Окрім штрафу чоловіку загрожує адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...