• Головна
  • На Одещині п'яний 43-річний чоловік чіплявся до дітей
18:25, 12 травня 2023 р.
Надійне джерело

На Одещині п'яний 43-річний чоловік чіплявся до дітей

На Одещині п'яний 43-річний чоловік чіплявся до дітей

Відносно жителя Білгорода-Дністровського, який у стані сп’яніння на дитячому майданчику чіплявся до дітей, поліцейські склали адміністративні матеріали. За хуліганство та появу у громадському місці у п'яному вигляді чоловіку загрожує штраф, громадські чи виправні роботи або адміністративний арешт.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Вчора, 11 травня, до чергової частини Білгород-Дністровського районного відділу поліції надійшла заява від містянина про те, що на території дитячого майданчика нетверезий громадянин висловлюється лайкою, чіпляється до дітей та не реагує на зауваження. Правопорушника доставили до райвідділку поліції співробітники муніципальної варти, які патрулювали місто. То був 43-річний місцевий житель, який раніше в поле зору правоохоронних органів не потрапляв і до адміністративної чи кримінальної відповідальності не притягувався.

"Розібравшись у ситуації і не встановивши факту домагання до дітей, дільничні офіцери поліції склали відносно містянина протоколи за ст. 173 (за дрібне хуліганство) та ч. 1 ст. 178 (за появу у громадському місці у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Чоловіку загрожує штраф до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб. Адміністративні матеріали правоохоронці вже скерували до суду", - повідомив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...