• Головна
  • В Одесі "військові" скоїли замовний напад на активіста Ганула, - ФОТО
12:09, 4 травня 2023 р.

В Одесі "військові" скоїли замовний напад на активіста Ганула, - ФОТО

В Одесі "військові" скоїли замовний напад на активіста Ганула, - ФОТО

У середу, 3 травня, невстановлені особи, що назвалися військовими, скоїли замовний напад на одеського активіста Дем'яна Ганула.

Про сам постраждалий розповів у своєму телеграм-каналі.

За словами Ганула, нападників було троє. Вони накинулися на активіста під час зустрічі у кафе.  

"До мене зателефонував знайомий та запитав дозволу дати мій номер військовим, бо ті потребують допомоги волонтерів, звичайно, я погодився. Потім мене набрав незнайомий чоловік і ми домовилися про зустріч. Під’їхавши до домовленого місця, біля кафе був запаркований автомобіль —пікап камуфляжного кольору з чорними номерами «Ахмет». Нічого не підозрюючи, я зайшов до закладу, де на мене чекали троє представників якоїсь з етнічних меншин (я в них погано розбираюся). Чесно кажучи, передчуття уже тоді підказало: щось тут не так. Я запитав: в чому є потреба та де служать хлопці. У відповідь отримав претензію (цитую) «а почему ты всем передаешь тачки, а нам не передал на фронт?» Я відповів, що передаю знайомим переважно, а їх я не знаю. Я поцікавився, що ж за авто їм потрібно. А у відповідь: «ты Ахмета не знаешь?»", - пише Ганул.

Активіст розповідає, що етнічні «військові» у грубій формі запропонували йому кудись з ними поїхати, а після того, як він відмовився, один з них наніс удар.

"Почалася бійка: три «звіра» накинулися на мене, в ході бійки я перемістився до барної стійки закладу, там було менше місця і мене було важко оточити. Нажаль, я не чемпіон світу з боїв без правил, тому нападникам вдалося повалити мене на землю та почати забивати ногами, потім дістали ножі. Я приготувався до найгіршого, але продовжив відбиватися. Чудом вдалося вирватися та вибігти через «чорний» вихід кафе у двір, де зачинив двері та викликав 102. Об’єктивно мене врятувало чудо", - вважає Дем'ян Ганул. 

Активіст стверджує, що вчора о 06:00 ці особи заїхали до Одеси з Дніпра, одразу після нападу поїхали з міста в бік столиці. Він має інформацію, що нападники дійсно проходять службу в одній з одеських бригад.

"Організатор нападу на мене — Олександр Подобєдов. Той самий, що і на Сергія Стерненко, коли він під час захисту наніс смертельне поранення одному з нападників. А я вчора був без ножа. Олександра Подобєдова видно на відео. Він сидів за одним столиком з цими псевдовійськовими до мого приходу. Також, біля закладу, де все сталося, помічено авто друга Подобєдова - Олександра Білого. Вони є представниками криміналу Одеси", - написав активіст.

В Одесі "військові" скоїли замовний напад на активіста Ганула, - ФОТО, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...