• Головна
  • В Одеській області двоє браконьєрів наловили риби на понад 1,5 мільйона гривень, - ФОТО
10:07, 29 квітня 2023 р.
Надійне джерело

В Одеській області двоє браконьєрів наловили риби на понад 1,5 мільйона гривень, - ФОТО

В Одеській області двоє браконьєрів наловили риби на понад 1,5 мільйона гривень, - ФОТО

В акваторії Дністровського лиману поліцейські викрили двох браконьєрів, які завдали державі збитків на понад півтора мільйони гривень. Правоохоронці повідомили правопорушникам про підозру у незаконному зайнятті рибним промислом, що заподіяло істотну шкоду. Чоловікам загрожує покарання штрафом або обмеженням волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Під час рейду в акваторії Дністровського лиману, поблизу села Сухолужжя Білгород-Дністровського району правоохоронці виявили двох чоловіків віком 51 та 55 років із Мологівської ОТГ. Рибалки на маломірному плавзасобі забороненим знаряддям лову виловили 754 одиниці риби, серед якої сазани, карасі, товстолобики, судаки, тарані, щуки, лящі та рибці.

Правоохоронці вилучили у правопорушників човен із шістьма риболовними сітками та водні біоресурси. Плавзасіб помістили на арештмайданчик, а рибу передали на зберігання до приватного підприємства.

За результатами проведеної експертизи, сума завданих чоловіками державі збитків сягнула більше 1,5 мільйона гривень.

"За наявністю достатніх доказів, які зібрали поліцейські, дізнавачі районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру у незаконному зайнятті рибним промислом, що заподіяло істотну шкоду, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. Цей злочин передбачений частиною 2 статті 28, частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України і тягне за собою штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000 – 51000 гривень) або обмеження волі на строк до трьох років", – зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...